NEDERLANDERS.FR

Hét netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk

Beste Mensen, 

Voor mijn huidige opleiding Commerciële Economie ben ik opzoek naar een 4e jaars afstudeerstage in Parijs. De afstudeeropdracht bestaat uit het oplossen van een concreet bedrijfsprobleem. Voorbeelden hiervan zijn het schrijven van een strategisch- marketingplan, een verkoopplan of een exportplan voor het Bedrijf. 

Ik wens naar Parijs te gaan , aangezien ik hier mijn minor  " international Business" heb gedaan op de Pole Universite Leonard Da vinci. Ik ken de stad, en beschik over enige kennis van de franse taal. Wanneer het gaat om puur onderzoek , is het voor mij geen barriere om binnen een frans sprekend bedrijf te werken. Als het bedrijf graag meewerkzaamheden ziet , dan zal ik het beste opereren in het Engels.

Een opstapje naar het juiste bedrijf en de juiste contactpersonen zou mij ontzettend helpen. Per 1 februari zal mijn stageperiode( onderzoeksperiode) ingaan voor een duur van 20 weken. 

Reacties, Tips en Trucs zijn meer dan welkom. 

Hartelijk dank & een vriendelijke groet, 

Tatja Marschalk
tatjamarschalk@hotmail.com
+31 6 53666900

Weergaven: 241

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20111010, Parijs, Werk Gevraagd

Hieronder is plaats voor een reactie

  • Blijf bij het onderwerp.
  • Wees constructief en vriendelijk.
  • Uw kennis en ervaring worden op prijs gesteld.

Onze huisregels ...

Bent u de plaatser van dit bericht? Reageer dan ajb op de gegeven reacties en adviezen.


Je moet lid zijn van NEDERLANDERS.FR om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van NEDERLANDERS.FR

© 2020   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden

Anton Noë ... google.com, pub-1033432903517354, DIRECT, f08c47fec0942fa0