WebT@lk KennisC@fé
 
AANKONDIGING

Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!


Goedemiddag,

Afgelopen maand ben ik definitief verhuisd van Rotterdam naar een klein plaatsje Loupiac tussen Brive en Cahors in departement Lot (46). Nog niet zo lang geleden heb ik mijn studie Communicatie en Multimedia Design afgerond aan de Haagse Hogeschool. Momenteel ben ik opzoek naar een leuke baan. Het liefst op het gebied van marketing communicatie, web design of web developement. Ik spreek de Franse taal goed en daarnaast kan ik mij ook goed uitdrukken in Engels en Duits. 

Wie kan mij een goed advies geven of heeft een idee waar ik met mijn vaardigheden in mijn omgeving aan de slag kan?

Alvast bedankt!

Malou Moor

Weergaven: 737

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20141030, Aquitaine, Midi-Pyrénées, Werk Gevraagd

Reactie van Roy Hermans op 30 Oktober 2014 op 18.59
Das toevallig daar heb ik ook gewoond
Vraag eens mevrouw forestier de burgemeester van het dorp
Reactie van Malou Moor op 1 November 2014 op 11.39

Ah dat is toevallig RPP Hermans! Mevrouw Forestier is niet meer de burgemeester. Toevallig is de burgemeester voor mevrouw Forestier (Robert Gatignol) mijn schoonvader, misschien kunt u hem ook? Maar ik kan het allicht even vragen aan de huidige burgemeester! 

Vertel mij een goede reden waarom het geen serieuze vraag is, Simon? Zoals je kan lezen staat er tussen Brive of Cahors, wellicht in deze plaatsen? Bovendien hoeft marketing communicatie echt niet alleen plaats te vinden in steden. Ook in dorpen zijn er genoeg (kleine, middelgrote) ondernemingen die van deze dienst gebruik kunnen maken. Dus heb je een goede tip laat het me weten! 

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

WELKOM BIJ ONS FORUM

  * = inloggen nodig

✔️ PLAATS BERICHT

✔️ PLAATS ADVERTENTIE

✔️ BEKOSTIGING

✔️ DONEER

(LATEN WE SAMEN DE KOSTEN DRAGEN)

GESELECTEERD

Foto's

  • Foto's toevoegen
  • Alles weergeven

© 2021   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden

Anton Noë ...