Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Gezocht - foto van mueslirepen in supermarkt - help mij afstuderen vanwege corona

Hoi allemaal!

Op dit moment ben ik bezig met mijn afstudeerstage (hogeschool in NL). Voor mijn onderzoek zou ik volgende week naar Frankrijk gaa, maar kan door Corona niet doorgaan. Ik hoop dat ik jullie om hulp mag vragen om toch nog wat info te verzamelen (voor zover dat nog kan), zodat ik nog kan afstuderen!

>> Heel kort samengevat: ik zoek mensen die naar een supermarkt kunnen gaan om een foto van het schap te maken waar muesli/granenrepen (barres de céréales) liggen en naar mij willen sturen met naam en plaats van de supermarkt.

Vragen die nu waarschijnlijk bij je opkomen:

Waarom kijk ik niet op de website bij online bestellen?
Wat voor mij zo belangrijk is, is om te zien welke merken op ooghoogte staan/welke merken onderaan; hoeveel rijen een bepaald merk of bepaalde smaak krijgt; of ze in het schap gesorteerd zijn op merk of op smaak etc. Dit kan ik alleen maar te weten komen door een schap echt te zien (of door foto's daarvan :) ).

Wat bedoel ik met muesli/granenrepen (barres de céréales)?
Repen die zijn gemaakt van muesli en/of andere granen, vaak in de smaak fruit of chocola, bijvoorbeeld: LU Grany; Chocapic; Frosties; Crousty; Nesquik; Special K; supermarkt huismerk etc (zie foto).

Welke supermarkten bedoel ik?
Het liefst een foto gemaakt bij (maar over andere hoor je mij niet klagen) : E.Leclerc/ Carrefour/ Système U/ Lidl/ Intermarché/ Auchan.

Wat bedoel ik met een schapfoto?
Dat is een foto waarop je de rijen producten van de grond tot bovenkant ziet (als dit in één foto past, vaak niet). Waarschijnlijk zijn het twee of drie foto's van gedeeltes (als het een groot assortiment is).
Als de foto's maar scherp zijn zodat ik de tekst op de verpakkingen kan lezen. :)

Hoe kun je de foto naar mij sturen?
Onder deze post plaatsen; een bericht sturen; mailen naar elenegaatafstuderen@gmail.com of stuur mij een bericht voor m'n 06 nummer.

PS: Als je wil vertellen in welke plaats de foto is gemaakt; bij welke supermarkt én welke winkelsoort(Hyper; Express; City; Super; etc.) dan ben ik je eeuwig dankbaar !!

Alvast heel erg bedankt voor iedereen die mij wil en kan helpen! Vraag gerust als er iets niet duidelijk is.

Elene

Weergaven: 1225

Rubrieken,

Klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek.

20200315, Contact Gezocht

Reactie van El Burro Català op 15 Maart 2020 op 19.32

Ha Elene,

Wat een grappig verzoek. We gaan ons best voor je doen. Niet morgen al, wordt ergens deze week. Ok?

Reactie van Mieke V. op 15 Maart 2020 op 21.28

We kijken morgen voor je bij Auchan.

Reactie van Elene Fontijn op 16 Maart 2020 op 8.22

@ El Burro Català: dat is helemaal prima, heel graag!

@ Mieke V. : alvast bedankt voor je moeite!

Reactie van Yvonne -Tarn op 16 Maart 2020 op 16.02

Hey Elene, Heb je net een mail met foto's gestuurd (2x zelfs per ongeluk)

Reactie van Elene Fontijn op 16 Maart 2020 op 16.10

@Yvonne -Tarn, ik ga kijken, bedankt!!

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GA DIRECT NAAR:

ENTREPRISE | SPONSORS

© 2022   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden