WebT@lk KennisC@fé

 
AANKONDIGING

VERGEET AJB NIET OM DE ENQUÊTE HIERBOVEN IN TE VULLEN.

HET KAN NOG EEN PAAR DAGEN EN IS BEDOELD OM EEN PROGRAMMA OP MAAT TE MAKEN VOOR BEZOEKERS EN LEDEN VN DIT FORUM

Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Hallo allemaal,

Mijn naam is Renie, ik ben 35 jaar en ik woon inmiddels 10 jaar in Frankrijk in een klein dorp net onder Avignon. Ik ben getrouwd met een fransman en heb 3 kinderen van 7, 4 en bijna 2. Ik heb het hier enorm naar m'n zin, maar mis één ding: af en toe eens lekker in het Nederlands 'ouwehoeren'! Ik ben dus op zoek naar Nederlandse meiden van mijn leeftijd, eventueel ook met kinderen, die gewoon eens af willen spreken om ouderwets te gaan theeleuten, borrelen etc... Mocht er al een groep zijn die bijvoorbeeld één keer per maand gaat borrelen in de omgeving van Avignon, hoor ik het ook graag..

Misschien tot snel,

Groetjes Renie

Weergaven: 369

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

Contact Gezocht, Provence-Alpes-Côte d’Azur

Reactie van Annemieke van Doorn op 5 Oktober 2010 op 10.24
hallo Renie,

Grappig dat je net nu een oproepje doet. Er inderdaad al een groep Nederlandse meiden die eens in de zoveel tijd gezellige dingen gaat doen in Avignon. De meesten zijn tussen de 35 en de 50 en bijna allemaal hebben we kinderen. Ikzelf woon sinds bijna drie jaar in de regio en sinds juni in Mazan. Ik heb twee jongens van 4 en 7. Vrijdag 15 oktober staat er weer een uitje op het programma en gaan we met een heel stel eten in Avignon. Degene die dit organiseert is Anita Vermeulen. Als je mij even als vriend toevoegt zal ik je haar e-mail adres mailen.

groeten en wellicht tot ziens, Annemieke
Reactie van philipe op 5 Oktober 2010 op 10.28
hai reen,
eindelijk na lang zoeken teruggevonden.
ik heb een vriendenverzoek naar je gestuurd, bevestig svp deze, dan kan ik je mailen.ik heb geen telef.nrs meer noch een werkend mailadres.
ik heb een paar steekwoorden voor je: benji-sanne-valrasplage.
x
maarten
Reactie van Rinry op 5 Oktober 2010 op 12.45
Hallo renie en annemiek klinkt gezellig, mag ik mij ook aansluiten.
Woon al jaren in de regio, heb drie schoolgaande kinderen

Nou misschien tot zeer spoedig
Reactie van Vermeulen Anita op 5 Oktober 2010 op 14.39
Bonjour Renie en Audrey en andere dames in en rond Avignon

Vrijdag 15 oktober gaan we met een stel meiden ergens iets eten in Avignon, dus stuur mij een email als je mee wilt. Renie heb ik inmiddels geantwoord.
heel veel groetjes en misschien tot de 15de
Anita
Reactie van Design Des Pays-Bas@Vaucluse op 18 Oktober 2010 op 12.40
Zou ik mij ook mogen aanbieden om mee te borrelen? Ik woon nog maar sinds 4 maanden in de regio Avignon. Had al gehoord over deze gezellige avond(en) via via...
Reactie van Fiejet op 24 November 2010 op 17.56
Bonjour!
Wat een leuk initiatief! Helaas is de 15de oktober al voorbij maar misschien is er een nieuwe ontmoeting gepland???
We hebben een restaurant(www.lafleurbleue.fr) en zodoende kom ik niet veel van t erf maar ik zou het erg gezellig vinden om een keer van 15h00 tot 18h00((ivm restaurant tijden) een thee/borrel te geven bij ons in Crestet!
We wonen in de Vaucluse sinds 2002 en hebben twee kinderen, Kaat van 5 en Jean-David van 2.
Peut-etre à bientot?
Fiejet
Reactie van Renie RIEU op 25 November 2010 op 13.58
Ben even op je site wezen kijken, ziet er echt super uit!!! De volgende datum is 11 december voor het sinterklaasfeest, maar daar ben ik zelf niet bij want dan staan we op de kerstmarkt met onze spulletjes...Vraag anders even aan Anita vermeulen (hierboven) die weet er meer van..Zou het leuk vinden om een keer langs te komen, denk dat ik niet de enige ben, ook hier verwijs ik je door naar Anita, die organiseert dit soort dingen en heeft alle mail adressen van iedereen..
Misschien tot snel!!

groetjes Renie
Reactie van Renie RIEU op 25 November 2010 op 14.02
Hai Henriët,
Sorry nog geen tijd gehad om te antwoorden, ook niet aan Frank die me een mail stuurde met de opening van jullie winkel. Ik hoop snel een keer langs te komen, maar zit nu midden in de kerstverkopen met onze boutique..dus dat zal waarschijnlijk begin volgend jaar worden..Ik wens jullie in ieder geval veel succes!!
Voor de borrels verwijs ik je door naar Anita Vermeulen (hierboven) die organiseert dit vaak en dan kom je dus op de enige echte onvervalste ( en niet bestaande volgens Anita zelf ;-)) LIJST met mail adressen en blijf je op de hoogte!
Groetjes!!
Reactie van Design Des Pays-Bas@Vaucluse op 25 November 2010 op 15.36
Bedankt Renie voor al je complimenten (altijd fijn te horen als beginnende ondernemer). Wij vinden jouw produkten ook super by the way. Nu geldt voor ons allebei dat de Fransen dit ook nog moeten gaan vinden!

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

WELKOM BIJ ONS FORUM

  * = inloggen nodig

✔️ PLAATS BERICHT

✔️ PLAATS ADVERTENTIE

✔️ BEKOSTIGING

✔️ DONEER

(LATEN WE SAMEN DE KOSTEN DRAGEN)

GESELECTEERD

Foto's

  • Foto's toevoegen
  • Alles weergeven

© 2021   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden

Anton Noë ...