Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Hallo allemaal,

Vanwege een ziekte die mij voorlopig even gesloopt heeft (mede door de chemokuurtjes) zijn we op zoek naar iemand in de omgeving Gramat die zo af en toe eens een helpende hand kan toesteken en wat klusjes kan doen.

We horen graag van u.

Weergaven: 1138

Rubrieken,

Klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek.

20170905, Languedoc-Roussillon, Overige Diensten

Reactie van Tascha Bos op 6 September 2017 op 9.10

hallo Wim, ik denk dat wij te ver uit de buurt wonen, want wij wonen in Maurs. Maar als de nood heel hoog is kunnen we wel kijken of we zouden kunnen helpen natuurlijk.

Reactie van albert van wijngaarden op 6 September 2017 op 15.09
heer wim douw . mischien kan ik voor u wat betekenen . ik woon in lacave , klein haöf uurtje rijden denk ik . ben al ruim 14 jaar artisan hier . groet albert
Reactie van Wim Douw op 8 September 2017 op 23.20

Hallo Tascha, Albert en Wil bedankt voor jullie reactie. Schrijf me even privé svp over jullie voorwaarden. Ik zal graag gebruik maken van jullie hulp (niet alle drie tegelijk natuurlijk  ). In een privé mail kunnen we wat meer details uitwisselen

Groeten, Wim

mail wim.douw@wanadoo.fr

Reactie van Tascha Bos op 9 September 2017 op 13.45

Hallo Wim, ik ga geen e-mail sturen, want ik heb geen zakelijk aanbod gedaan. Mijn aanbod is puur van mens tot mens. Als je ziek bent en hulp nodig hebt, dan ben ik bereid om te kijken hoe we kunnen helpen in geval van nood.  Hartelijke groeten en fijn weekeind, Tascha 

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GA DIRECT NAAR:

ENTREPRISE | SPONSORS

Gebeurtenissen

© 2022   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden