Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Een initiatief van leden van Nederlanders.fr

Gezocht loodgieter en electricien zo spoedig mogelijk in St. Denis

Hallo allemaal,

Zoals de titel het al zegt: ik zoek een loodgieter en electrien voor mijn nieuwe appertement in St. Denis (Porte de Paris).

Wie is deze week beschikbaar?

Ik heb een "Etat des installations electriques interieures des immeubles a usage d'habitation" waarvan de "Synthèse de l'état de l'installation intérieure d'lélectricité" comporte des anomalies pour laquelle(s) il est vivement recommandé d'agir enfin d'éliminer les dangers qu'elle(s) présentent.

En ik heb nogal veel 'anomalies', (pfff...) dus ik zoek een echte vakman. Het probleem is dat er veel electriciens en loodgieters niet echt betrouwbaar blijken (heb ik gehoord) en vaak enorme tarieven rekenen.

 

Als u iemand kent of u bent zelf één van deze twee, of liever nog, electricien en loodgieter in één, zou u dan zo spoedig mogelijk contact met me opnemen, want ik heb deze week vrij genomen om het één en ander aan administratie te regelen, maar het zou fijn zijn als dit tegelijkertijd gedaan zou kunnen worden.

Mijn tel.nr. 06-31101963

Groetjes Petra

Weergaven: 168

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20110711, Ile-de-France, Overige Diensten

Reactie van paul op 19 Juli 2011 op 12.17
hoi ik ben electricien , en kan loodgieterwerk doen  , zit jammer genoeg in het zuiden ,,   ik rij pas eind augustus die kant op   gr

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

SNELMENU

SPONSOR | ENTREPRISE

© 2021   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden