Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Donderdag 27 januari vanaf 18h00

Gezocht materiaal Nederlandse les voor Franse medewerkers in het toerisme

Ik ben op zoek naar bestaand materiaal om Nederlandse les te geven aan Franse medewerkers in het toerisme. Dat kunnen medewerkers en eigenaren zijn van campings, chambres d'hôtes hotels. Ik vraag me met name af of er interactief materiaal bestaat in bijvoorbeeld een soort van eLearning vorm.  het betreft alle facetten van de taal; gramatica, uitspraak, woordenschat etc.  Als iemand materiaal heeft of weet waar ik dat kan vinden dan hoor ik dat graag.

Ik ben op de hoogte van de NT2 methode en de Delftse methode. Beiden zijn echter gericht op de buitenlander die in Nederland gaat wonen en in mijn geval gaat het om Fransen die in Frankrijk in het toerisme werken en graag wat meer Nederlands willen leren omdat ze veel Nederlandse gasten ontvangen.

Weergaven: 286

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

Cursussen en Opleidingen

Reactie van Monique Seinen op 14 Mei 2011 op 21.07
Hier nog iemand die er interesse in heeft, ik zou graag hetzelfde willen
Reactie van Sabine Dekker op 15 Mei 2011 op 8.00

Ha die Inge,

Dat is een mooie link.  Ga die eens even bestuderen. Het dilemma is een beetje dat het hier om medewerkers in het toerisme gaat. Ik geef de lessen al, maar zou graag dus wat bestaand materiaal vinden dat aangeschaft kan worden door mijn werkgever zodat ik niet zelf alles steeds hoef te ontwikkelen.

 

Verder alles prima hier. We gaan het zevende seizoen alweer in. Afgelopen winter hebben we de keuken verbouwd. Eindelijk! Hoe is het met jou, nog steeds francofiel begrijp ik?

 

Groetjes, Sabine

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GRAND MERCI !!

SPONSOR | ENTREPRISE

© 2022   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden