www.nederlanders.fr

Voor en door alle Nederlandstaligen in Frankrijk - Zegt het voort!

Ik ben op zoek naar een stageplek in Parijs en omgeving voor de periode februari t/m juli. Graag zou ik stage lopen op een marketing of communicatie afdeling. Ik studeer International Business and Languages en zit momenteel in mijn derde jaar. Tot de talen van mijn opleiding behoren Frans, Spaans en Engels. Door middel van de stage hoop ik kennis op te kunnen doen op het gebied van marketing of communicatie en daarnaast mijn Frans te kunnen verbeteren. Kunt u mij helpen aan het vinden van een leuke stageplek? Dan hoor ik het graag!

Weergaven: 109

Tags: 20170812, Onderwijs, Parijs, Werk Gevraagd

Reactie van Lena op 13 Augustus 2017 op 17.30

Hoi Merlisse, meldt je aan bij de facebookgroep Nederlanders in Parijs/Ile-de-France. Daar worden regelmatig stage-mogelijkheden gedeeld. Succes!  

Reactie van Merlisse Vehof op 15 Augustus 2017 op 2.06

Bedankt voor je reactie!

Hieronder is plaats voor een reactie. Blijf bij het onderwerp. Wees constructief en vriendelijk. Uw kennis en ervaring worden op prijs gesteld.

Je moet lid zijn van www.nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van www.nederlanders.fr

--

-

© 2017   Gemaakt door: Anton Noë.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden