NEDERLANDERS.FR

Hét netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - Zegt het voort !

Het café is open!  Klik hierboven, je bent van harte welkom!!

Hoi!

Ik ben Eva, 21 jaar oud. Ik ga vanaf 22 september a.s. voor vier maanden grafisch ontwerpen studeren in Parijs. Tot nu toe is het me echter nog niet gelukt een kamer te vinden. Mijn school (ESAG Penninghen) benvindt zich in het zesde arrondissement maar ik zoek door heel Parijs. Ik heb geen voorkeur wat betreft het soort woonruimte als ik het maar voor vier maanden kan huren en niet meteen voor een heel jaar. Het gaat om de periode vanaf nu (of uiterlijk 1 oktober) t/m heel januari. Ik heb rond de 500 Euro per maand te besteden.
Heb je iets wat eventueel geschikt zou kunnen zijn laat het mij dan weten.

Per mail: eva_harmsen@hotmail.com
Of tel. 0031 6 20 55 30 52

Ik hoop gauw wat te horen!
Veel liefs,

Eva

Weergaven: 59

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

Parijs, Woningen Gevraagd

Hieronder is plaats voor een reactie

  • Blijf bij het onderwerp.
  • Wees constructief en vriendelijk.
  • Uw kennis en ervaring worden op prijs gesteld.

Onze huisregels ...

Bent u de plaatser van dit bericht? Reageer dan ajb op de gegeven reacties en adviezen.

Je moet lid zijn van NEDERLANDERS.FR om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van NEDERLANDERS.FR

WELKOM BIJ ONS FORUM

  * = inloggen nodig

GESELECTEERD

--

© 2020   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden

Anton Noë ... google.com, pub-1033432903517354, DIRECT, f08c47fec0942fa0