Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

     

||  PLAATS BERICHT  ||  PLAATS ADVERTENTIE   ||  LIFTCENTRALE ||

Bonsoir!!

Ik ben op zoek naar 2 tickets oftewel 1 retour ticket Paris Nord - Maastricht of Paris Nord - Amsterdam CS
Heen op vrijdag 14 mei
Terug op zondag of maandag 16 of 17 mei!!!

Tijden zijn niet van belang.

Wie kan mij helpen, en heel blij maken?

Mail me:

volleberg@live.nl

Dank, Merci

Kim

Weergaven: 228

Rubrieken,

Klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek.

Parijs, Vervoer

Reactie van Arienne van der Gaast op 23 April 2010 op 13.49
Hoi, ik heb geen ticket voor je maar als je vaak met de trein reist kan je je het beste op www.thalys.com inschrijven voor de nieuws brief daar staan vaak aanbiedingen in. En als je optijd bent kan je vrij goedkoop heen en weer reisen. En ik weet niet of je in Frankrijk woont maar je kunt ook een "carte 12-25" kopen als je dus tussen de 12 en 25 jaar bent, deze kaart is gewoon van de sncf en kost 49 euro, dus het kan niet uit om hem voor 1 keertje te kopen.
Groetjes Arienne
Reactie van Guus Siteur op 23 April 2010 op 16.47
of kijk op www.trocdestrains.com om te koop aangeboden tickets te vinden.
Reactie van Juriaan Benjamin Koeze op 23 April 2010 op 19.02
Beste Arienne. Van welke date is je treinkaartje? Alle Thalys kaarten staan voor 62,- volgens mij.
Reactie van Arienne van der Gaast op 23 April 2010 op 20.35
Ligt aan de leeftijd, ik ben nog "jongere" en als ik ongeveer 6 week van te voren boek kan ik vrij goedkoop naar nederland. En als je vrijgoed koop heen en terug wil kan je ook op www.covoiturage.fr kijken, maar dan moet je wel net geluk hebben dat er iemand gaat.
Reactie van Juriaan Benjamin Koeze op 23 April 2010 op 20.59
oh nee ik las je bericht verkeerd. Ik dacht dat je schreef 'Ik heb een ticket voor je' tegen Kim.
Maar die site is idd leuk ja. Heb er al meegereisd. :)

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GA DIRECT NAAR:

Uw donatie is nodig

ENTREPRISE | SPONSORS

© 2023   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden