Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Gezocht: verzorgster voor gehandicapt kind (92)

Mijn vriendin Aurelie zoekt voor haar gehandicapte dochter een lief persoon die haar kan verzorgen.

Een verzorgster met of zonder ervaring maar met goede motivatie. Dingen te doen zoals, maaltijden klaar maken en geven, wassen, aankleden, wandelen en een beetje strijken.

Moet frans kunnen spreken

Haar dochter praat niet maar kan zich goed begrijpbaar maken en houdt veel van muziek.

40 uur per week, aangepast appartement in Asnières (92)

Salaris 2078 € bruto 

Kontakt : aurelie.agostini@wanadoo.fr

tel : 0612188516

Weergaven: 748

Rubrieken,

Klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek.

20121211, Ile-de-France, Kinderen, Werk Aangeboden

Reactie van Natascha Terpstra op 12 December 2012 op 11.35
Ik kan helaas persoonlijk niks voor haar betekenen. Ik heb zelf een gehadicapt kind, waar ik voor zorg. Ik vraag me af of ze geen hulp kan krijgen via de mpdh of het caf. Maar daar is haar kind vast al ingeschreven. Heb ook begrepen dat er een aide familiale in je huis kan komen om je met dingen te helpen.
Reactie van Herma Vos op 12 December 2012 op 12.05

Helemaal juist Natascha ! Aurelie heeft er al verschillende gehad maar wil graag met iemand werken met de nederlandse mentaliteit :)

Reactie van Natascha Terpstra op 12 December 2012 op 12.24
Nou dat kan ik wel begrijpen. Hier lopen ze wat betreft de gehandicaptenzorg wel wat achter. Ik heb dit jaar het geluk dat we een paar mensen om ons heen hebben die met een open houding en een moderne visie met mijn zoon omgaan. Fransen overigens. Ben inderdaad ook veel minder goede mensen tegengekomen.. Ik hoop dat Aurelie snel iemand vindt waarop ze kan vertrouwen en die met haar meedenkt. En die langere tijd kan blijven.
Reactie van Ingrid op 12 December 2012 op 23.16

Hi Herma, 

Ik heb vandaag naar aanleiding van jouw oproep een (Franse) vriendin (met in mijn ogen Nederlandse mentaliteit) gesproken die veel ervaring heeft als aide a domicile. Zij heeft vervolgens Aurelie gebeld, maar te horen gekregen dat er wel degelijk een enigszins medische achtergrond nodig is... Het kan dus niet iemand zijn zonder ervaring met de goede mentaliteit...

Hierbij (een deel van) de mail die ik van mijn vriendin kreeg nadat ze Aurelie had gesproken: "pas de chance, elle recherche une personne qui a quand méme des connaissances médicales. La fille handicapée cérébrale et moteur a en plus un problème au niveau de l'estomac et des problèmes respiratoires."

Misschien is het verstandig jouw oproep aan te passen aan wat werkelijk gezocht wordt. Dat scheelt niet alleen Aurelie teleurstellingen, maar ook degenen die op zoek zijn naar werk. 

Ik hoop dat Aurelie snel de juiste persoon zal vinden. 

Vriendelijke groeten,

Ingrid

Reactie van Herma Vos op 14 December 2012 op 10.20

Bedankt voor je reactie, Ingrid, kan heel goed begrijpen dat je zo reageert....

Aurelie heeft al jaren ( jammer genoeg ) ervaring met verzorgsters  die juist gediplomeerd zijn, en was vaak teleurgsteld over de instelling en mentaliteit...juist degene die gemotiveerd lief en gevoelig waren zijn het langs gebleven... 

Aurelie heeft deze tekst zelf opgesteld en ik heb hem alleen maar vertaald...

Herma

Reactie van Lucy Ann Doorn op 14 December 2012 op 18.22

Beste mevrouw Vos, Herma,

In principe ben ik geinteresseerd in uw vacature. Zou u mij een emailadres kunnen zenden naar: dlucyann59@yahoo.com.

Ik ben een actieve vitale 50-plus vrouw, Nederlandse. Ik zoek werk in Frankrijk en uw vacature spreekt mij zeer aan. In Frankrijk relatie met rayon 81300. Na uw reactie zal ik z.s.m. reageren. Wel moet ik opmerken dat ik met de Franse taal nog sta op het niveau van beginners / licht gevorderden. Wel Engels en Duits sprekend.

Groetjes,

Lucy

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GA DIRECT NAAR:

ENTREPRISE | SPONSORS

© 2022   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden