NEDERLANDERS.FR

Hét netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - Zegt het voort !

Hallo,

Ik zoek voor mijn 6 werknemers een woning (het liefst) in Saint-Denis (in de buurt van rue du Fort de la Briche) voor een langere tijd (in de periode van half januari t/m juni en vanaf september t/m half december 2013) maar ik ben ook bereid de woning voor het hele jaar te huren. Het gaat om 3 slaapkamers (2 pers.per kamer), het liefst gemeubileerd.

Kan iemand mij hierin helpen? Ik spreek helaas geen Frans en ik merk dat ik met Engels niet ver kom:( Misschien kent iemand een tussenpersoon die mij daarin wil helpen (uiteraard tegen een vergoeding).  Mijn tel.nr. is: 06-28255689, e-mail: mariolareijmer@gmail.com

Weergaven: 371

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20121203, Ile-de-France, Parijs, Woningen Gevraagd

Reactie van Joannette Polo op 5 December 2012 op 10.18

Dag, wij verhuren een ruim huis (of twee eigenlijk), ten noorden van Saint Denis in de Val d'Oise, maar ... hebben daar op dit moment al een bedrijf voor lange tijd (in principe tot okt. 2013) in zitten. In saint Denis zelf lijkt me de kans erg klein om iets te vinden helaas. Je zult echt iets verderop moeten zoeken; dat is eigen aan de Parijse regio.  Succes met zoeken! Joannette Polo 
Ons huis, wie weet voor een andere keer: http://www.abritel.fr/location-vacances/p647597

Reactie van Mariola Reijmer op 5 December 2012 op 11.32

Hallo,

Bedankt voor uw reactie. Ik wist niet dat het zo moeilijke omgeving is om iets te gaan huren:( Bedankt voor uw aanbieding, ik zal het zeker in mijn gedachten hebben als ik dat nog nodig heb. Ik heb op de site gekeken, een prachtig huis hebben jullie daar:) Mocht u iemand toevallig kennen die iets binnenkort te huur heeft, hoor ik het uiteraard heel graag.

Ik wens u een mooie dag.

Gr

Mariola 

Reactie van Joannette Polo op 5 December 2012 op 12.06

Tja, als je echt omhoog zit, hebben we nog mooie -goed verwarmde- mobilhomes op onze camping ten oosten van Beauvais, maar dat is een uur rijden (maar andere bedrijven doen dat ook...).

http://www.camping-de-la-trye.com/

Groetjes, Joannette

Reactie van Mariola Reijmer op 5 December 2012 op 14.46

Hallo,

Mocht ik niets meer vinden wat dichterbij, zal ik zeker contact met je opnemen. Heel erg bedankt voor de aanbod:)

Gr
Mariola

Hieronder is plaats voor een reactie

  • Blijf bij het onderwerp.
  • Wees constructief en vriendelijk.
  • Uw kennis en ervaring worden op prijs gesteld.

Onze huisregels ...

Bent u de plaatser van dit bericht? Reageer dan ajb op de gegeven reacties en adviezen.

Je moet lid zijn van NEDERLANDERS.FR om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van NEDERLANDERS.FR

WELKOM BIJ ONS FORUM

  * = inloggen nodig

GESELECTEERD

--

© 2020   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden

Anton Noë ... google.com, pub-1033432903517354, DIRECT, f08c47fec0942fa0