NEDERLANDERS.FR

Hét netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - Zegt het voort !

Gezocht: woonruimte in Parijs voor 5/6 maanden

Bonjour!

Komend semester ga ik studeren aan de Sorbonne Nouvelle en ik ben dan ook hard op zoek naar een kamer! Helaas heeft mijn zoektocht tot nu toe alleen enkele verdachte aanbiedingen opgeleverd. Een vriendin wees me op dit forum, waar ze goede ervaringen mee heeft. Bij dezen zou ik jullie dan ook willen vragen of jullie mij kunnen helpen. Alle tips zijn welkom, ook wat betreft (betrouwbare) websites waarop ik kan zoeken. De soort woonruimte (studio, studette, colocation) evenals de locatie maakte me niet uit. Mijn budget is rond de 650 euro. Het betreft de periode september-januari, maar augustus-januari is ook mogelijk. 

Merci d'avance!

Kyra

kyrahanekamp@gmail.com

Weergaven: 566

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20140708, Parijs, Woningen Gevraagd

Reactie van Anna Christina WALTERS op 9 Juli 2014 op 12.33

Hallo Kyra, ik kan je misschien helpen(voor een maand) of een tip geven over een appartement in St. Mandé (2 minutes van Parijs en Vincennes). Je kunt me schrijven op: annachristinawalters@yahoo.fr

Reactie van Esther op 9 Juli 2014 op 23.44

Hoi Kyra,

Wij verhuren per direct tot eind september ons fijne appartement in het 18e arrondissement van Parijs, vlakbij metrolijn 4 en 12. Natuurlijk helpt je dit niet voor de gehele periode waarin je in Parijs bent, maar ervaring leert dat het fijner zoekt naar een kamer wanneer je al in Parijs woont. 

Neem contact met ons op als je meer info wil: esther(punt)morvan(ad)gmail.com.

Reactie van mary op 10 Juli 2014 op 9.05
Ha llo Kyra, ik heb 2 gemeubileurde kamers waarvan 1 zit-slaapkamer in ''n appartement in parijs 16e te huur voor co-location ( met dus keuken, badkamer, toilet samen te delen met 'n mede-student(e))mail : mir.benoist@laposte.net vele groeten, Mary
Reactie van Kyra op 10 Juli 2014 op 10.46

Beste Esther, bedankt voor het aanbod. Het is voor mij echter niet mogelijk eerder naar Parijs te gaan dan midden augustus. 

Mary, ook bedankt voor het aanbod. Ik ga u een mail sturen. 

Reactie van Petra van der Linden op 10 Juli 2014 op 10.49

Bonjour Kyra, ik verhuur in mijn huis een mooie gemeubleerde zonnige kamer op een eigen verdieping, alles erop en eraan, inclusief  bad- en beddegoed, wifi, werkster, met delen van keuken en badkamer, je kan zo intrekken. Ik zit op metrolijn 1 bij Porte Maillot (limiet van het 17è arrondissement) Ben je geïnteresseerd, voor meer informatie en photos, stuur me even een mail, petra@free.fr, groetjes!

Reactie van Virginia op 16 Juli 2014 op 21.56
Hoi Kyra,


Ik verlaat mijn huidige kamer in een groot zelfstandig huis met tuin. De kamer kost 600eur incl wifi en is 10 min met de metro naar chatelet (hartje centrum). Je kunt gebruik maken van de keuken en grote badkamer met bad en verder zit alles erop en eraan en je kunt dus direct intrekken.

Voor vragen en foto's kun je mailen naar pearl404@hotmail.com

Hieronder is plaats voor een reactie

  • Blijf bij het onderwerp.
  • Wees constructief en vriendelijk.
  • Uw kennis en ervaring worden op prijs gesteld.

Onze huisregels ...

Bent u de plaatser van dit bericht? Reageer dan ajb op de gegeven reacties en adviezen.

Je moet lid zijn van NEDERLANDERS.FR om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van NEDERLANDERS.FR

WELKOM BIJ ONS FORUM

  * = inloggen nodig

GESELECTEERD

--

© 2020   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden

Anton Noë ... google.com, pub-1033432903517354, DIRECT, f08c47fec0942fa0