Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Ellen, mijn vrouw en ik golfen regelmatig in Aubazines (Golf de Coiroux) en Brive (Planchetorte). Ellen is wat meer golf minded dan ik en haar golf frequentie ligt ook hoger. Vorr mij is 1 keer in de week de max. Zij gaat graag wat vaker. We zoeken dan ook ook golfmaat(jes) in de buurt om ook eens met anderen te kunnen spelen.
Ellen's handicap rond de 24, de mijne rond de 32. Ik hoop dat we reacties krijgen. We zijn in Frankrijk van maart t/m juni en september t/m november

Weergaven: 154

Rubrieken,

Klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek.

Aquitaine, Gezondheid, Sport en Spel, Limousin

Reactie van jan van zuilen op 5 Februari 2011 op 12.40

Beste Rob

Ik zag je berichtje over 'golfers gezocht'. Lijkt me leuk om dat in apr/mei een jeer te doen. Ik ben regelmatig in Cavagnac (Lot) en speel - zoals vele golfers - te weinig. Ik ben 10 jaar lid geweest van de Edese en overweeg maar weer te gaan spelen (in Assen). Ik heb nog geen ervaring in Brive (waar is dat Plachetorte), noch in Aubazines. Mijn mail adres is jan.vanzuilen@hotmail.com

Graag tot ziens

Jan

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GA DIRECT NAAR:

ENTREPRISE | SPONSORS

© 2022   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden