Veel gezondheid en geniet van de rust in deze tijden van sociale isolatie!!
NEDERLANDERS.FR

Hét netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk

Hallo,Ik ben Bieke en had graag wat informatie bekomen over Nederlanders in Frankrijk die iemand aannemen voor een vakantiejob. Mijn oudste zoon wordt 16 leert voor kok, hij is 3 talig (Nederlands, F…

Hallo,
Ik ben Bieke en had graag wat informatie bekomen over Nederlanders in Frankrijk die iemand aannemen voor een vakantiejob. Mijn oudste zoon wordt 16 leert voor kok, hij is 3 talig (Nederlands, Frans, Engels met een notie Duits. Hij kan zich zeer goed bezighouden met kinderen maar vindt het ook leuk om eventueel gras te maaien of zich nuttig te maken op een camping. Wie weet kan er ons iemand helpen. Dank bij voorbaat!

Groetjes bieke

Wij wonenen in de Finistère (29) in Bretagne. Ik heb een camper dus kan ik overal naartoe als het moet.

Weergaven: 242

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

Bretagne, Werk Gevraagd

Reactie van Bruin op 18 Maart 2010 op 16.42
Ik begin volgende maand in de Vaucluse (84). Ik kan wel een jonge enthousiaste kok gebruiken deze zomer!
Laat even weten over welke vakantieperiode het gaat?
Groeten Bruin
Reactie van Humphrey de Pina op 18 Maart 2010 op 17.57
Hee Bieke,

Waarom heb je niets meer laten weten??

Groetjes Anne-Marie en Humphrey
Reactie van Dewaegheneire Bieke op 19 Maart 2010 op 9.42
Hallo, ja, sorry om niets meer te laten horen, ik heb problemen met mijn telefoon en computer, mijn beeldscherm is stuk en kan maar half zien wat ik schrijf of lees. Ik neem zo spoedig mogelijk contact op.
groetjes bieke
Reactie van Humphrey de Pina op 19 Maart 2010 op 9.45
oke Bieke,

Ik hoor het wel.

Groetjes,

Humphrey en Anne-Marie
Reactie van eege klop op 21 Maart 2010 op 18.51
Bonjour,
op ons domein 9zie www.lemialaret.com) zou hij aan de slag kunnen als tweede kok in de brasserie/pizzeria.
huisvesting ter plekke mogelijk.
voor afstemming:
info@lemialaret.com of bel 0555460250
Met vriendelijke groeten,

Eege Klop

Hieronder is plaats voor een reactie

  • Blijf bij het onderwerp.
  • Wees constructief en vriendelijk.
  • Uw kennis en ervaring worden op prijs gesteld.

Onze huisregels ...

Bent u de plaatser van dit bericht? Reageer dan ajb op de gegeven reacties en adviezen.


Je moet lid zijn van NEDERLANDERS.FR om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van NEDERLANDERS.FR

CORONA | COVID-19

© 2020   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden

Anton Noë ... google.com, pub-1033432903517354, DIRECT, f08c47fec0942fa0