Nedergids! De dienstverlener die je zoekt zul je daar vinden!

Ben je dienstverlener in Frankrijk? Meld je dan aan!

Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Hoteliers/restaurateurs die partner zijn met Smartbox gezocht

Hallo,

Zijn er op dit forum wellicht andere hoteliers/chambre d'hotes houders die net als wij partner zijn van Smartbox?

Er zijn de laatste tijd wat ontwikkelingen met deze en andere cadeau-cheque aanbieders waar ik me zorgen om maak. Ik zou deze graag met mede-eigenaren bespreken.

Aangezien dit forum berucht is voor het feit dat sommige mensen volkomen off-topic menen op alles te moeten reageren, laat ik het hier qua inhoudelijkheid bij. Maar het zou fijn zijn als degene die ik hier bedoel even een direct mailtje stuurt op aubergedelaprovidence@gmail.com zodat we elkaar wellicht offline kunnen helpen.

Bedankt!

Eric Pantekoek

Weergaven: 696

Rubrieken,

Klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek.

20120822, Midden- en Kleinbedrijf

Reactie van miriam op 22 Augustus 2012 op 15.50

Wij hebben de documenten ontvangen om partner te worden van Smartbox. Ik zou het daarom op prijs stellen om om op de hoogte gebracht willen worden over deze "zorgelijke ontwikkelingen", voordat wij ons vastleggen in een contract.

Bij voorbaat mijn dank en met vriendelijke groet,

Reactie van Eric Pantekoek op 22 Augustus 2012 op 23.24

Miriam,. stuur even een mailtje naar bovenstaand adres, dan leg ik het uit.

Reactie van kaas op 23 Augustus 2012 op 9.52

Waar ik als particulier me zorgen overmaak is dat (sommige) hoteliers enz. het spelletje niet spelen. Wij hadden een smartbox voor 4 en zijn er niet ingeslaagd om (met kinderen) een datum te vinden. Voordat de smartbox niet meer geldig was, hebben we deze geruild voor een andere smartbox (dat kan op hun site) en 50 euros bijgelegd.

Deze tweede smartbox is inmiddels ook niet meer verkrijgbaar, maar die van ons was nog wel geldig :
Smartbox heeft ons de waarde van de box teruggestort : 150 euros.

Reactie van Eric Pantekoek op 23 Augustus 2012 op 10.00

Kaas: Kijk, dat soort reacties bedoel ik dus...

Reactie van kaas op 24 Augustus 2012 op 11.01

Eric, naar mijn mening was mijn bijdrage niet helemaal "volkomen off-topic". Ik zat eerlijk gezegd te vissen naar de "zorgelijke ontwikkelingen" die jij geconstateerd hebt. Als consument (bedankt Boudewijn), zie ik al langere tijd een zorgelijke ontwikkeling in deze cadeaubonnen branche.

Als je je als ondernemer bij de smartbox aansluit, dan wil je dat mensen bij jou een plezierige séjour hebben. Hoe kan het dan zijn dat als ik een weekendje wil komen, vele hoteliers het antwoord geven : "nee niet mogelijk". Als ze vaak nee verkopen om de niet smartbox gasten te willen ontvangen, dan moeten ze zich niet bij smartbox aansluiten. Mijn vrouw en ik hebben echt veel moeite gedaan om ergens te kunnen overnachten. Het is dus nooit gelukt.

Overigens, iedereen die reageert op mijn off-topic bericht is off-topic aan het reageren :)

Reactie van miriam op 24 Augustus 2012 op 15.00
Er zijn recente geruchten op internet dat Smartbox Australië, Canada en USA failliet zijn:
https://www.facebook.com/pages/Smartbox-US/134644513255814.

Wees dus voorzichtig voordat u met deze organisatie in zee gaat.

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GA DIRECT NAAR:

ENTREPRISE | SPONSORS

© 2022   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden