Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Huisgenoot gezocht Parijs vanaf eind januari t/m eind juni

Hallo iedereen,

Mijn naam is Amber Goedhart, en ben tweedejaars IBMS studente aan Avans Hogeschool Breda. Ik heb al een paar maanden geleden een stage gevonden, maar heb nog steeds geen woonruimte compleet geregeld. Ik heb namelijk de enorm mooie kans om een appartement te betrekken a 40 m2, 600 euro per maand en middenin Montparnasse, maar ik heb dus nog geen huisgenoot. Is iemand geinteresseerd in het delen van dit mooie appartement met mij? Dan zou ik je verzoeken mij een email te sturen: amber_goedhart@hotmail.com

Alvast bedankt,
Amber Goedhart

Weergaven: 390

Rubrieken,

Klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek.

20111204, Parijs, Woningen Aangeboden

Reactie van Yvonne America op 7 December 2011 op 19.28

Hé Amber! Ik ben Yvonne, heb gestudeerd in Amsterdam en Parijs en ben van plan in februari terug te verhuizen naar Parijs (voor langere tijd) Heb nog niet heel actief naar woonruimtes gezocht, maar jouw aanbod ziet er aantrekkelijk uit! Ik zou er graag meer over weten, wil je me bellen of mailen?

yvonneamerica@hotmail.com / 06 23086029  Merci et a bientot

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GA DIRECT NAAR:

ENTREPRISE | SPONSORS

Gebeurtenissen

© 2022   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden