Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Hallo,

ik zoek iemand die voor bv 2 weken wil helpen dagelijks met mij mijn paard te trainen. Paard was western bereden maar al 3 jaar niet meer sinds ik hem kreeg.

Graag wil ik weer gaan rijden maar dat is voor mij nogal lang geleden dus is training van paard en met name baas erg nodig, kortom flink opstarten. Hier is achter het huis 1ha vlak terrein beschikbaar waar dat kan. Mijn plek is redelijk afgelegen dus rust is hier genoeg !

Verder is hier altijd wel wat te doen dus vervelen zal niet snel gebeuren..prio heeft training.. wil je iets meer doen graag !

Chez Chauvy is een wat afgelegen plek (Auvergne, Puy de Dome) met fijne wandel en fiets mogelijkheden, ik vertel je er graag meer over.

Wil je meer info ? Stuur even een berichtje volcantent@gmail.com of bel 0033473881822

groet,

Bram.

Weergaven: 521

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20180310, Auvergne, Dieren, Werk Aangeboden

Reactie van Leidy op 12 Maart 2018 op 10.30

Hallo Bram,

Ik zie dat nog niemand heeft gereageerd die je kan komen helpen, maar misschien kun je wat met het volgende. Monique de Rijk gaat, vind ik ruiter op recreatieniveau, op een bijzonder paardvriendelijke manier met haar paarden om. Zo traint en rijdt ze ze ook, ze heeft er e-boeken (sommige gratis te downloaden) over geschreven en - waar ik veel van leer - ze zet ook video's op youtube waar ze laat zien hoe zij een en ander met haar paarden aanpakt. Ook vind ik het positief dat zij voorstander is van rijden met een bitloos hoofdstel. 
Wil je meer weten:
website: http://www.atletischerijkunst.nl
youtube: https://www.youtube.com/user/Atletischerijkunst/videos

Wens je veel plezier met je paard!

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

SNELKNOPPEN

SPONSOR | ENTREPRISE

© 2021   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden