Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Ik heb een vraag aan mede-Nederlanders die in Frankrijk een gite of B&B (willen gaan) verhuren.

Naast mijn werk als marketeer wil ik graag andere verhuurders van vakantiehuizen / B&B’s helpen om met marketing meer uit de verhuur te halen. Om tot een goed product te komen, ben ik erg benieuwd naar jouw mening als verhuurder. Zou jij mij kunnen helpen met het invullen van mijn enquête? De enquête is anoniem en het duurt een paar minuutjes.

Alvast bedankt!

Groetjes, Morgane


Link naar de enquête:

https://www.survio.com/survey/d/U1U9Y7I9G9M5P5C0V

Weergaven: 891

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20201201, Midden- en Kleinbedrijf

Reactie van Margriet op 2 December 2020 op 9.02

Beste Morgane,

Ingevuld. Let op: het antwoord 10 sterren is onmogelijk. 9 is het maximale. Bij 10 krijg ik een melding dat ik iets niet heb ingevuld.

Reactie van Morgane van Liere op 2 December 2020 op 12.23

Beste Margriet,

Hartelijk dank voor het invullen van de enquête. Ik heb zojuist de enquête nog eens doorgelopen, maar ik krijg deze foutmelding niet. Vreemd. Ik denk dat er een fout in het enquête programma zit helaas.

Nogmaals bedankt voor uw tijd!

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GRAND MERCI !!

SPONSOR | ENTREPRISE

© 2022   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden