Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

=== DIT IS EEN BETAALD BERICHT ===

Tja, denk je het eindelijk voor elkaar te hebben qua wonen en werken, trekt je vrouw de stekker er uit en keert terug naar NEEderland.

Dat is wat mij is overkomen en daardoor dreigt er volgend jaar een probleem te ontstaan tijdens het verhuurseizoen van de grote gite, dat loopt van eind juni tot begin september 2017. Veel werk is het niet, maar het moet wel allemaal op die 5 à 7 wissel zaterdagen gebeuren.

Wat er daarbuiten moet worden gedaan aan onderhoud kan ik prima alleen af.

Daarom ben ik op zoek naar een vrouw die mij daarbij kan helpen.

Een veel uitgebreidere oproep plaatste ik al eerder op Nederlanders.fr, maar naast enkele reacties van vrouwen die dachten dat er een volledige baan werd aangeboden, kwamen er ook vervelende reacties van anderen die mij ervan verdenken uitsluitend op zoek te zijn naar een nieuwe relatie.

Dat laatste is dus niet zo, maar wel zou ik het gezellig vinden om in die 3 à 4 maanden een huisgenoot te hebben, waarmee het klikt en die een handje helpt op die wisseldagen.

Ze kan dan wonen in een comfortabel huis op een prachtige plek en genieten van alles dat een zomer in Zuidwest Frankrijk heeft te bieden.

Het zou misschien voor iemand een leuke vakantie kunnen zijn, waarin heel af en toe even de handen uit de mouwen worden gestoken.

Als een van de lezers van deze oproep iemand denkt te kennen die dat zou willen, laat die mij dan aub een berichtje sturen: gerrit.laroque.timbaut@gmail.com

Weergaven: 1769

Rubrieken,

Klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek.

20161115, Woningbeheer en Huishouding

Reactie van Marjan den Bakker Lub op 15 November 2016 op 17.47

Ik wil wel nadenken of ik iemand weet, maar waar ligt deze gîte?

Reactie van Marjan den Bakker Lub op 15 November 2016 op 17.49

Je kan ook iemand zoeken bij jou in de buurt.  (le boncoin.fr)

Reactie van Gerrit Laroque op 15 November 2016 op 22.44

Nee Jolanda, ik ben niet op zoek naar een man, dat zeg ik ook duidelijk in mijn oproepje. Bij de ontvangst van de gasten vind ik de aanwezigheid van een vrouw best belangrijk en ook heeft een vrouw in mijn ogen meer oog voor gezelligheid en leuke decoraties. Ik zal wel weer een stortvloed van commentaar over me heen krijgen van mensen die vinden dat mannen ook heel aardig mensen kunnen ontvangen en erg leuk bloemstukjes in elkaar kunnen prutsen, maar ik ben degene die zoekt en daarbij duidelijk een voorkeur heeft voor een vrouw.

Marjan, de gite ligt bijna op de grens van Lot et Garonne en de Dordogne, zo'n 45 km onder Bergerac.

Reactie van An thierens op 16 November 2016 op 8.39

Schrijf mij eens .

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GA DIRECT NAAR:

ENTREPRISE | SPONSORS

© 2022   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden