NEDERLANDERS.FR

Hét netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - Zegt het voort !

Beste allemaal,

Gelukkig zal ik worden geholpen door Siebe Huisman uit Putten, welke elke week naar Frankrijk gaat, zoals ik had "uitgevonden" tijdens het napluizen van alle vervoersperikelen. Hem een mail verzonden en na 1 uur werd ik teruggebeld..Ik was reeds 4dg. bezig om te trachten vervoer voor mijn fiets te "regelen" en zou, indien er geen andere mogelijkheid zou zijn, met de fiets de FLIXBUS nemen, hetgeen wel vermoeiend zou zijn geweest. Dank zij "Nederlanders.fr"na te pluizen en raad van Dhr. Noé ben ik op tijd geholpen.

Goed weekend allemaal en dank voor "meedenken". 

Weergaven: 660

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20190714, Vervoer

Reactie van Christoffel op 14 Juli 2019 op 11.50

Gelukkig zijn er nog fijne mensen. Prettig verblijf in Nice gewenst. 

Reactie van Mevr. van Stein op 14 Juli 2019 op 13.07

Dank U voor Uw wens inzake prettig verblijf..ik zal mijn best doen.

Het is inderdaad fijn dat Dhr.Huisman mij wil helpen: voor het eerst sinds 3 nachten heb ik "aardig"kunnen doorslapen: géén hoofdbrekens meer over het fietsvervoer naar Nice: "gewoon"boodschappen kunnen doen en "rondpeddelen"in het zonnetje. Goed voor mijn "oude botten".

Prettige zondag. vr.gr.

Hieronder is plaats voor een reactie

  • Blijf bij het onderwerp.
  • Wees constructief en vriendelijk.
  • Uw kennis en ervaring worden op prijs gesteld.

Onze huisregels ...

Bent u de plaatser van dit bericht? Reageer dan ajb op de gegeven reacties en adviezen.

Je moet lid zijn van NEDERLANDERS.FR om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van NEDERLANDERS.FR

We willen nog jaren vooruit!

WELKOM BIJ ONS FORUM

  * = inloggen nodig

GESELECTEERD

© 2020   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden

Anton Noë ... google.com, pub-1033432903517354, DIRECT, f08c47fec0942fa0