WebT@lk KennisC@fé
 
AANKONDIGING

Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!


Ik ben op zoek naar een leuke baan in horeca/toerisme, Herault

Hallo,

Mijn naam is Monique Meeuwsen en ik ben woonachtig in Frankrijk in de Herault.

Ik ben op zoek naar een leuke baan(gedeclareerd) in de horeca. Dit kan zijn in een chambre de'hotes of een klein hotel ,klein restaurant/snack! Ik heb de afgelopen 5 jaren gewerkt in een chambre d'hotes, een crêperie en een snack/grilade. Ik heb veel ervaring in het ontvangen van gasten,telefonisch en via de mail  boekingen aannemen/inplannen ,ontbijt- en maaltijden voor de table d'hotes verzorgen en kamers in orde maken. Daarnaast heb ik een heel seizoen als serveerster gewerkt in een snack/ grillade en gedurende 2 maanden als gastvrouw bij een stichting die kans arme kinderen helpt in Thailand.

Ik spreek nederlands, frans, engels en duits! Ik ben gastvrij, sociaal, onderhoudend, kan lekker koken en mensen te woord staan en hen een aangenaam verblijf bezorgen tijdens hun verblijf. Naast dat ik deze dingen beheers, heb ik er ook erg veel plezier in en geeft het me enorm veel voldoening om dit soort werk te doen. 

Ik ben niet plaats gebonden! Werk met kost en inwoning is ook mogelijk!

Mocht op zoek zijn naar personeel of iemand weten die personeel zoekt laat mij dit dan via mail weten en ik kan u mijn CV toesturen. 

Met vriendelijk groet,

Monique Meeuwsen.

Weergaven: 564

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20150228, Languedoc-Roussillon, Werk Gevraagd

Reactie van Sander op 1 Maart 2015 op 2.50
Check lhotellerie.fr en ook algemene sites als leboncoin , vivastreet etc,
Reactie van cornelis marc op 1 Maart 2015 op 12.53

hallo monique,

franse vrienden van mij hebben Klein hotel restaurant, kan je je mail adres even laten weten zodat ik je meer info kan sturen

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

WELKOM BIJ ONS FORUM

✔️ PLAATS BERICHT

✔️ PLAATS ADVERTENTIE

✔️ BEKOSTIGING

  * = inloggen nodig

GESELECTEERD

Foto's

  • Foto's toevoegen
  • Alles weergeven

© 2021   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden

Anton Noë ...