Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

     

||  PLAATS BERICHT  ||  PLAATS ADVERTENTIE   ||  LIFTCENTRALE ||

Huiswerkhulp en conversatie les voor kinderen aangeboden (regio Bordeaux)

Beste Nederlander in Frankrijk,

Ik ben Anique, bijna 19 jaar en wonende in Frankrijk sinds ik 11 was. Ik ben in de 5ème hier op school gekomen en heb afgelopen juni mijn BAC ES (économie / social) gehaald met "mention assez bien".
Sinds september woon en studeer ik in Talence (naast Bordeaux) aan de hotelschool.

Graag wil ik nederlandse kinderen helpen met hun franse huiswerk, aangezien dat niet altijd makkelijk is als je nog niet goed frans praat. Ook kan ik conversatie les geven aan kinderen die hier net zijn komen wonen, zodat ze het wat minder moeilijk hebben op hun franse school.

Woont u in (de buurt van) Bordeaux en wilt u meer informatie over hoe ik uw kind(eren) kan helpen? Stuur mij dan aub een bericht op nederlanders.fr of laat uw email adres of telefoon nummer achter zodat ik u kan mailen of bellen.

Met vriendelijke groet,

Anique Van de Put

Weergaven: 377

Rubrieken,

Klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek.

20121108, Aquitaine, Kinderen

Reactie van Dingeman Verspuij op 9 November 2012 op 8.12

Hoi Annique,

Ik reageer niet direct op je bovengenoemde oproep, maar zag dat je bij een ander ook je vertaaldiensten aanboodt. Ik wil heel graag onze website vertaald hebben naar het frans, doe je dat ook en zo ja wat zijn de kosten hiervoor. Ik spreek en schrijf zelf ook best wel wat frans, maar ik ben bang dat er toch te veel fouten in zullen komen. Onze website is www.rimbes.eu, dus kijk maar eens wat dat zou kosten.

Ik hoor graag van je.

Groetjes, 

Maartje Verspuij

Casteljaloux (Lot et Garonne)

0553 848192

Reactie van Anique Van de Put op 9 November 2012 op 11.50

Beste Maartje,

Ik neem vanmiddag per telefoon contact met u op zodat ik eerst even de site goed kan bekijken.

Met vriendelijke groet,

Anique

Reactie van Anique Van de Put op 10 November 2012 op 12.32

Beste Maartje,

Zou je aub mijn e-vriendschaps verzoek op deze site willen accepteren? Ik kan namelijk geen privébericht sturen aan mensen die geen e-vriend zijn.. Dan kan ik mijn e-mail adres sturen.

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GA DIRECT NAAR:

Uw donatie is nodig

ENTREPRISE | SPONSORS

© 2023   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden