Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Gezocht - iemand in de Sud Ouest die wat spullen naar NL kan sturen

Ik mis de Franse producten. De komende tijd ben ik helaas niet in Frankrijk met als consequentie dat ik aantal producten mis welke ik vaak in de supermarkt koop. Wie kan er, vanzelfsprekend na vooruitbetaling van alle kosten, een doosje met spullen naar Nederland toe te sturen ? ( Het gaat om een doosje ter grote van een doos waar 12 flessen in kunnen, dus niet al te groot)

Wie wil mij, wellicht in de Sud Ouest, hiermee helpen ?

Weergaven: 481

Rubrieken,

Klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek.

20120130, Aquitaine, Goederen Transport

Reactie van Paula Verbiest op 30 Januari 2012 op 15.09

Mijn man gaat hoogstwaarschijnlijk komend weekend of vlak daarna, naar NL. Wij wonen in Brive la Gaillarde (19) correze. Wat waar waar zou het naar toe moeten, hij gaat naar Soesterberg.

U kunt contact direct met hem opnemen via zijn mailadres; willem-k@orange.fr

Momenteel ligt zijn computer eruit dus vandaar dat het even via mij loopt.

Mvg

Reactie van Nelly op 30 Januari 2012 op 20.58

Wij gaan van 24 februari tot 3 maart weer naar Charente. Als je me een boodschappenlijstje stuurt kan ik wel kijken wat er bij ons te koop is. Het is ook foire op de 27e van de maand in ons dorp, Rouillac. Ik kan dus vrijwel alles krijgen! Graag rechtstreeks naar mail: remm.boek@orange.fr

Groetjes, Nelly Remmerswaal

Reactie van Birgit de Wolff op 31 Januari 2012 op 15.07

Bonjour Julien, Ik woon in de buurt van Souillac, Lot (46). Opsturen kan altijd, want we gaan nog niet naar NL voorlopig. Bereid tot het doen van je boodschappen.

Groeten,

Birgit

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GA DIRECT NAAR:

ENTREPRISE | SPONSORS

Gebeurtenissen

© 2022   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden