Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

We zijn nieuw hier op jullie site.

We leven hier met 5 mensen en een aantal dieren, en een dochter in Nederland

zij is inmiddels volwassen en wilde graag terug.

Thuis; mijn lieve man, en nog 3 dochters (10/13/16) 2 Duitse doggen(straks 8)

4 Shetlanders en een Welshe pony en een paar buiten katten.

wat doen we; verbouw en renovatie (sinds 2 jaar bezig op een château ) en van alles 

tussen door. Werk samen met mijn man dus zien wij elkaar 24/24

van origine ben ik hoefsmid.

wij zijn allebei van Zeeuwse afkomst.

wonen doen we in de Voges, rust, geen regelmaat, alles op z’n tijd.

altijd welkom voor borrel, gesprek, bouwadvies,of wat je nog meer kunt bedenken.

een ieder een prettig avond toegewenst en morgen.....maak er wat van!

Weergaven: 1380

Rubrieken,

Klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek.

20190109, Contact Gezocht

Reactie van Dick Dijs op 9 Januari 2019 op 22.51

@patria daane Hartelijk welkom op deze site en mijn complimenten voor de manier waarop u zich voorstelt. Ik heb het zelf niet zo uitgebreid gedaan, maar misschien komt daar nog wel een vervolg op. In elk geval: u zult merken dat veel sitebezoekers zich wat hun persoon betreft in stilte hullen en/of zich per foto zichtbaar maken als (schoot)hond, kat of poes, berg, fantasieloos silhouet of anderszins.  Tja... Veel succes met uw werk en veel plezier met uw ark van Noach (Noë…). 

Reactie van Theodora Besse op 9 Januari 2019 op 22.54


Wat leuk, Patricia, zo'n introductie! 't Zou leuk zijn, wanneer meer mensen dat deden. Ik hoop dat je veel plezier beleeft aan deze website en dit forum. En natuurlijk hoop ik voor jullie dat je goede gezinnen weet te vinden voor je zes ongetwijfeld leuke pups! En een goed jaar gewenst!

Reactie van Siranouche Balian op 10 Januari 2019 op 6.46
@ Theodora; goedemorgen, ik lees die 8 voor de leeftijd...de leeftijden van de dochters worden eerst genoemd en tussen haakjes gezet, neem aan dat dat voor de twee doggen óók geldt.
Maar, wie ben ik?
Een Nederlandse, van oorsprong Armeense, nu alweer 18 jaar wonend in een klein dorpje zo'n 20 km ten noorden van Cahors in de Lot. Goed toeven hier!
We hebben een oude schuur verbouwd tot twee comfortabele gites met lekker groot zwembad en op dit moment is mijn partner 100 m verder in de straat een nieuw houten huis aan het bouwen, zonder enige hulp! Zijn droom verwezenlijken en meteen rekening houdend met de toekomst: gelijkvloerse woning waar ik met de rolstoel beter zal kunnen leven dan in het traditionele stenen huis waar we nu wonen. Rolstoel is nog niet aan de orde maar gisteren is mij verteld dat het wel mijn voorland is...loop nu met 1 kruk en heb veel pijn en pijnstillers. Osteoporose is de boosdoener. Ik schrijf dit absoluut niet om zielig te doen, want dat ben ik niet!
Ben begin december begonnen met een nieuwe levensstijl, die ik maar even kort samenvat onder de noemer 'vitaal leven' volgens de oude Chinese gewoonten...
Wens een ieder een mooie dag en ik ga me goed inpakken want de thermometer geeft vrieskou aan!

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GA DIRECT NAAR:

ENTREPRISE | SPONSORS

Gebeurtenissen

© 2022   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden