NEDERLANDERS.FR

Hét netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - Zegt het voort !

Goedemiddag,

Ik ben nederlandse van geboorte. Ik ben met mijn ouders al op jonge leeftijd naar Frankrijk verhuisd en woon momenteel in Lyon.

Inmiddels heb ik 3 jaar ervaring als receptioniste in de toeristische sector. Ik heb ervaring met het overzien van meerdere telefoonlijnen, ontvangen van gasten in meerdere talen, het bijhouden van de planning, betalingen ontvangen voor de diensten die wij bieden, en administratieve werkzaamheden. Ik heb onder andere ook een tijdje bij de ANWB Alarmcentrale gewerkt. Mijn interesse gaat uit naar werk als receptioniste / telefoniste waar ik gebruik kan maken van mijn talen, daar ik het leuk vind om zowel telefonisch als persoonlijk op een correcte manier klanten te ontvangen en te woord te staan. 

Bent u op zoek naar een veelzijdige werknemer, neem contact op via charlotteboo@hotmail.fr.

Ik blijf graag beschikbaar voor verdere informatie.

Weergaven: 252

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20120927, Rhône-Alpes, Werk Gevraagd

Hieronder is plaats voor een reactie

  • Blijf bij het onderwerp.
  • Wees constructief en vriendelijk.
  • Uw kennis en ervaring worden op prijs gesteld.

Onze huisregels ...

Bent u de plaatser van dit bericht? Reageer dan ajb op de gegeven reacties en adviezen.

Je moet lid zijn van NEDERLANDERS.FR om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van NEDERLANDERS.FR

WELKOM BIJ ONS FORUM

  * = inloggen nodig

GESELECTEERD

--

© 2020   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden

Anton Noë ... google.com, pub-1033432903517354, DIRECT, f08c47fec0942fa0