WebT@lk KennisC@fé

 
AANKONDIGING

VERGEET AJB NIET OM DE ENQUÊTE HIERBOVEN IN TE VULLEN.

HET KAN NOG EEN PAAR DAGEN EN IS BEDOELD OM EEN PROGRAMMA OP MAAT TE MAKEN VOOR BEZOEKERS EN LEDEN VN DIT FORUM

Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Invoeren vervoermiddel (auto, motor, scooter)

Beste Nederlanders,

Ik heb een probleempje. Ik woon sinds 5 maanden in Parijs en heb een scooter (125cc) uit Nederland meegenomen. Na enkele maanden is het mij inmiddels gelukt om hem te verzekeren maar het daadwerkelijk invoeren is even lastig.

Ik ben met mijn hele stapel aan documenten naar de gemeente gegaan maar het was niet genoeg: Ik heb een 'Declaration de cession d'un vehicule' nodig. Dit document wordt normaal gesproken door de verkoper ingevuld maar aangezien wij hier, zoals u wel bekend is,  in Nederland niet mee werken en ik de verkoper niet meer terug kan vinden ben ik op zoek naar een alternatief.

Zo te zien is het geen hele specifieke informatie en zou ik het document zelf in kunnen vullen. Heeft een van u hier ervaring mee?

Alvast hartelijk dank.

Cordialement,

Elwin van Dulst

Weergaven: 415

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20120705, Overheid, Vervoer

Reactie van leo & angela struijk op 5 Juli 2012 op 18.44

Hallo Erwin,

Stuur me even een rechtstreekse mail op  <   leo.struijk@wanadoo.fr   > en ik stuur je wat info/tips

 

 

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

WELKOM BIJ ONS FORUM

  * = inloggen nodig

✔️ PLAATS BERICHT

✔️ PLAATS ADVERTENTIE

✔️ BEKOSTIGING

✔️ DONEER

(LATEN WE SAMEN DE KOSTEN DRAGEN)

GESELECTEERD

Foto's

  • Foto's toevoegen
  • Alles weergeven

© 2021   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden

Anton Noë ...