NEDERLANDERS.FR

Hét netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - Zegt het voort !

Ik ben op zoek naar een gemeubileerde kamer voor mijn dochter van 19 jaar die nu al in parijs woont maar uit haar kamer moet.... ze wil graag een kamer met eigen douche en keuken als mogelijk en helemaal fijn zou internet zijn.. ze moet er uiterlijk eind mei uit en ze blijft tot eind juli. We dachten aan een prijs van rond de 600 euro
wie kan ons een tip geven???
alvast enorm bedankt
brigit maarse

Weergaven: 183

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

Parijs, Woningen Gevraagd

Reactie van Elaine Michelle Filbri op 7 April 2010 op 22.56
Hoi Brigit Maarse,

Ik ben student Communicatiewetenschap en studeer momenteel in Parijs. Ik blijf tot halverwege juni in Parijs, daarna ga ik weer terug naar NL. Ik moet alleen mijn kamer tot eind juli huren wat voor mij dus niet heel gunstig is aangezien ik dan niet meer in Parijs ben. Misschien is het mogelijk dat je dochter er voor die anderhalve maand in kan? Als u meer informatie wilt, mijn email is: michellefilbri@hotmail.com

Vriendelijke groet,

Michelle Filbri
Reactie van harriet thijssen-eysink smeets op 8 April 2010 op 8.38
goedemorgen Birgit, misschien kunt u mij even bellen op 0031-616133491, groet, h. thijssen
Reactie van Olga Heuze op 4 Mei 2010 op 11.32
Hallo Brigit,

Ik weet niet of U al een oplossing heeft gevonden voor Uw dochter, ik heb een 4 kamer woning in Parijs 75015, en heb eventueel een gemeubileerde kamer te huur vanaf eind mei
U kunt mij bellen op 00 33 684401431
met vriendelijke groet
Olga Heuzé

Hieronder is plaats voor een reactie

  • Blijf bij het onderwerp.
  • Wees constructief en vriendelijk.
  • Uw kennis en ervaring worden op prijs gesteld.

Onze huisregels ...

Bent u de plaatser van dit bericht? Reageer dan ajb op de gegeven reacties en adviezen.

Je moet lid zijn van NEDERLANDERS.FR om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van NEDERLANDERS.FR

WELKOM BIJ ONS FORUM

  * = inloggen nodig

GESELECTEERD

© 2020   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden

Anton Noë ... google.com, pub-1033432903517354, DIRECT, f08c47fec0942fa0