NEDERLANDERS.FR

Hét netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - Zegt het voort !

Kan iemand mijn fiets vanuit Nederland naar Parijs meenemen?

Hallo!

Na precies een jaar te zijn weggeweest ben ik ontzettend blij om weer in Parijs te kunnen gaan wonen. Ik ga namelijk vanaf volgende week in Parijs stage lopen. Mijn afgelopen bezoekjes hebben me duidelijk gemaakt dat fietsen in Parijs heel goed mogelijk is - en in feite hét perfecte vervoersmiddel, maar ik zit met een probleem. Ik reis met de Thalys en ik mag mijn fiets niet meenemen.

Om mijn stalen ros niet te hoeven missen vroeg ik mij daarom af: zou je, als je binnenkort met de auto naar Parijs gaat (of langs Parijs komt) mijn fiets mee willen nemen en af willen zetten? Uiteraard tegen vergoeding.

Mijn fiets staat nu nog in Amsterdam, maar kan ook naar regio DenHaag gebracht worden als dat gemakkelijker is. In Parijs hoort mijn fiets in het 15e, maar ik kan hem ook in overleg op een andere plek komen ophalen, bijvoorbeeld vlakbij de périphérique.

Ik hoop dat je me kunt helpen!! Mail me op: jorienesser@gmail.com

Weergaven: 89

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

Goederen Transport, Parijs

Reactie van Dick W van Donselaar op 4 September 2010 op 13.11
Verkoop je kaartje Thalys en ga met de fiets!! Hardstikke gezond en prima voor je conditie.

Hieronder is plaats voor een reactie

  • Blijf bij het onderwerp.
  • Wees constructief en vriendelijk.
  • Uw kennis en ervaring worden op prijs gesteld.

Onze huisregels ...

Bent u de plaatser van dit bericht? Reageer dan ajb op de gegeven reacties en adviezen.

Je moet lid zijn van NEDERLANDERS.FR om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van NEDERLANDERS.FR

WELKOM BIJ ONS FORUM

  * = inloggen nodig

GESELECTEERD

--

© 2020   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden

Anton Noë ... google.com, pub-1033432903517354, DIRECT, f08c47fec0942fa0