Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

||  PLAATS BERICHT  ||  PLAATS ADVERTENTIE   || 

Ik heb een hartstikke leuke en lieve kat die helaas niet met mij mee op vakantie kan in augustus. Vandaar dat ik op zoek ben naar een betrouwbare katten oppas in Parijs die tegen een vergoeding mijn kat eten en wat aandacht wil geven. Het gaat om bijna 2 weken, 14 - 23 augustus, mijn appartement is in het 3e arrondissement. De details of de vergoeding bespreek ik graag over de telefoon of per email.  Dank alvast!

mvg,

Jiska

jiska.van.rossum@gmail.com

Weergaven: 940

Rubrieken,

Klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek.

20150709, Dieren, Parijs, Woningbeheer en Huishouding

Reactie van Charlotte Sousa op 9 Juli 2015 op 18.18

Hmm jammer, dat ik dan nog niet in Parijs zit, maar pas per 28 augustus. Mocht u later in het jaar nog een kattenoppas nodig hebben, mag u altijd contact met mij opnemen! Met vriendelijke groet, Charlotte Sousa (hayley_nevada@hotmail.com)

Reactie van Brocker op 10 Juli 2015 op 9.08

Kijk bij de dierenarts in je buurt voor adressen van oppassers voor huisdieren. 

Reactie van Lily van Rijs Gras op 10 Juli 2015 op 9.44
Dag Jiska,
Ik wil wel op je kat passen en vertroetelen. Zonder vergoeding, maar wel als ik in je apartement kan logeren. Ik ben al ouder, woon in de Dordogne en heb daar een lieve aanlooppoes. Je kan mij mailen of bellen als je bent geinteresseerd: lily.gras@free.fr of 0674258493.

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GA DIRECT NAAR:

ENTREPRISE | SPONSORS

Uw donatie is nodig

© 2023   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden