Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Hallo, in augustus gaan wij ruim 3 weken op vakantie. Wij zijn voor die periode naarstig op zoek naar een oppas voor onze 2 katten, die we echt niet zo lang alleen kunnen laten. Wij bieden daarom ons appartement in Parijs (70m2 , met terras) in ruil voor verzorging van onze katten.

Een ander idee zou een dieren pension zijn, heeft iemand hier ervaring mee in of rond Parijs?

Ik ben benieuwd naar jullie tips en reacties!

Weergaven: 284

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

Dieren, Parijs

Reactie van Willem Kaasschieter op 17 Juli 2010 op 20.54
Goh, dat lijkt me hartstikke leuk!
Reactie van Paula Verbiest op 17 Juli 2010 op 21.02
Vorige reactie onder de naam van Willem Kaasschieter was ook van mij, ik had niet gezien dat ik onder mijn man's naam had ingelogd. Kan ik je privé mailen?
Reactie van lida voorzaat op 18 Juli 2010 op 9.52
Hallo Mariska,

Ik las jouw bericht en dit is wat ik al doe in Nederland, als mijn kinderen op vakantie gaan.

Groetjes van Lida
Reactie van Alexandra van de Ven op 18 Juli 2010 op 10.51
Mijn fysiotherapeut promoot een oud vrouwtje welke helemaal gek is van katten en het doet om graag een centje bij te verdienen. Hij is vol lof over haar. Ik kan je morgen haar gegevens sturen als je geintresseerd bent. Ik weet alleen niet 100% zeker of het in parijs is. Het kan ook on coirbevooe zijn maar dat is vlak bij.
Groeten
Alexandra van de Ven
Reactie van Mariska op 18 Juli 2010 op 12.15
Hallo allemaal, bedankt voor jullie reacties. We gaan het dierenpension zeker bekijken. Voor de mensen die gereageerd hebben van buiten Parijs, bedoelen jullie dat we de katten bij jullie kunnen brengen of dat jullie bij ons in Parijs willen komen?

Tot horens!
Reactie van Paula Verbiest op 18 Juli 2010 op 12.44
Ik wil graag 3 weken in jullie woning voor jullie katten zorgen. Ik heb zelf ook katten, altijd gehad en ben er gek op. Ik woon in de Corrèze en heb mijn studententijd in Parijs gewoond en zou graag weer eens een tijdje doorbrengen in die prachtige stad. In de meeste dierenpensions, hoe goed ook, zitten de katten toch in een kooi en dat 3 weken lang...ik vind het zielig. Je kunt mij mailen op paulav@infonie.fr
Reactie van lida voorzaat op 18 Juli 2010 op 15.20
Hallo Mariska,

Ik zou graag op jullie katten willen passen (event. in de toekomst) bij voorkeur in jullie woning.

Kunnen wij misschien per email het een en ander uitwisselen.

Groetjes van Lida
Reactie van RACHA op 19 Juli 2010 op 2.19
Hallo Mariska,

Ik ben net terug uit Frankrijk waar ik voor 2 katten heb gezorgd van een dame die hier ook gepost heeft. Ik ben lerares talen en wil graag zo lang mogelijk in Fr verblijven om mijn Frans bij te schaven. Ik stel me graag kandidaat.

Vriendelijke groet
Racha
Reactie van Louise B op 19 Juli 2010 op 15.18
Beste Mariska,

Ik zou dolgraag voor jouw 2 katten willen zorgen, gewoon bij jullie thuis.
Zelf heb ik 22 jaar een kat gehad, dus veel ervaring.
Je kunt me emailen op placestsulpice@hotmail.fr

Met vriendelijke groet,

Louise

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

SNELMENU

SPONSOR | ENTREPRISE

© 2021   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden