WebT@lk KennisC@fé

 
AANKONDIGING

VERGEET AJB NIET OM DE ENQUÊTE HIERBOVEN IN TE VULLEN.

HET KAN NOG EEN PAAR DAGEN EN IS BEDOELD OM EEN PROGRAMMA OP MAAT TE MAKEN VOOR BEZOEKERS EN LEDEN VN DIT FORUM

Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Klusjesman/-vrouw gezocht voor onderhoud vakantiewoning in Champagne Ardenne

Geacht forum,

Als nieuweling stel ik me even kort voor: Mijn naam is Hans de Wilde. Ik woon en werk (als internationaal accountant) in Nederland. Via een erfenis ben ik beheerder geworden van een woning in Forges sur Meuse (55110). Deze woning behoeft het nodige onderhoud.... Weet iemand een goed klusbedrijf daar in de buurt? Ik kan me schriftelijk redelijk redden in het Frans. 

Hans de Wilde

Weergaven: 648

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20170523, Champagne-Ardenne, Werk Aangeboden, Woningbeheer en Huishouding

Reactie van Kees de Noord op 28 Mei 2017 op 22.39

Hallo Hans, ik heb belangstelling je bericht gelezen en ben nieuwsgierig naar de aard van de werkzaamheden en de omstandigheden waaronder deze verricht "moeten" worden. Ik ben een ervaren klussenman, die kan schilderen, badkamers en keukens renoveren enz. Ik woon in een camper in Frankrijk en ben daarom zeer mobiel. Je kunt me bereiken op mijn Franse mobiele nr: 06-41523132 of per mail: keesdenoord@gmail.com. Op verzoek kan ik je foto's sturen van een aantal van mijn werkzaamheden. Mvg, Kees de Noord 

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

WELKOM BIJ ONS FORUM

  * = inloggen nodig

✔️ PLAATS BERICHT

✔️ PLAATS ADVERTENTIE

✔️ BEKOSTIGING

✔️ DONEER

(LATEN WE SAMEN DE KOSTEN DRAGEN)

GESELECTEERD

Foto's

  • Foto's toevoegen
  • Alles weergeven

© 2021   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden

Anton Noë ...