Nedergids! De dienstverlener die je zoekt zul je daar vinden!

Ben je dienstverlener in Frankrijk? Meld je dan aan!

Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Klusjesmannen gezocht omgeving Sainte Mere Eglise (Manche/Normandie)

Hallo allen,

sinds mijn laatste bericht vorig jaar zijn de grootste werken aan mijn woning afgelopen. Er blijven echter nog een aantal zaken te doen en daarom ben ik op zoek naar betrouwbare/betaalbare klussers die me hierbij kunnen helpen. Ik heb al contact gehad met lokale bedrijven hier, maar die zijn blijkbaar niet erg gehaast of geinteresseerd in deze werkjes, waarschijnlijk reeds genoeg werk.

Allereerst zoek ik iemand/bedrijf die eens kan komen kijken naar een deel van het dak. Er moeten regenafvoer geplaatst worden en wat daktegels hersteld. Eventueel ook een bestek opmaken voor vervanging deel dak.

Ook een loodgieter is welkom. Een van de toiletten werkt niet en de grondwaterpomp werkt ook niet. 

De woning zelf heeft op sommige plaatse aan de buitenmuren wat werk nodig ivm de voegen tussen de en pierre stenen. Ik heb hierover al veel gelezen op het forum, en heb een bestek laten maken dat toch wel zeer hoog is. Misschien kan dit wat goedkoper en beperkter dan volledige muurrenovatie, maar ik wil dan wel een tweede meing hierover.

Ik zoue eventueel ook een terras willen aanleggen, maar weet niet of dit beter in hout, namaakhout of steen is en of daar dan ook vergunning voor nodig is.

Ik ben hier slechts enkele weken per jaar en tussendoor verhuur ik de woning aan vrienden en familie. Daarom zoek ik ook een kuisvrouw/man die eventueel na een bezoek woning kan opkuisen.

Ten slotte heb ik nog een groot aantal en pierre stenen en oude dakpannen, in goede staat, liggen. Ik denk niet dat ik die in de nabije toekomst ga gebruiken dus indien iemand die wil opkopen, laat maar iets weten.

PS: ik heb ondertussen ook een Frans mobiel nr (0609111706) bij SFR indien iemand contact zoekt. 

Fotos van stenen en dakpannen kan ik doormailen op verzoek.

Beste groeten,

Frank

St Mere Eglise

Weergaven: 487

Rubrieken,

Klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek.

20220804, Contact Gezocht

Reactie van Anton Noë, beheerder en gastheer op 4 Augustus 2022 op 12.38

Kijk een bij de Nedergids! De dienstverlener die je zoekt kun je daar vinden!

Bent je dienstverlener in Frankrijk? Meld je dan aan!

Reactie van Frank op 4 Augustus 2022 op 14.50

Bedankt voor suggestie, maar had ik al gekeken en niemand gevonden in Normandie.

Reactie van Laurens Boersma op donderdag

Hallo Frank, lees net je oproep. Ik woon niet ver van St Mere Elgise en doe onderhoud en renovatieklussen aan (vakantie)woningen in en rondom Bricquebec. Misschien kan ik iets voor je betekenen, stuur mee dan een pb op boersmalaurens@gmail.com

Laurens

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GA DIRECT NAAR:

ENTREPRISE | SPONSORS

© 2022   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden