Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

     

||  PLAATS BERICHT  ||  PLAATS ADVERTENTIE   ||  LIFTCENTRALE ||

Lift gezocht Cantal - Nederland vertrek vanaf nu tot begin januari

Ik heet Anita ben 47 jaar en ben een vriendin van Tascha en ben op zoek naar een lift liefst richting Amsterdam maar elders in Nederland is ook heel welkom. Ik verblijf momenteel in Maurs, Cantal regio 15 maar ben zeker bereid naar de plek van vertrek te reizen. Ik kan meebetalen en heb ook mijn rijbewijs. Met wie kan ik meerijden? Heb je een voorstel, laat maar horen dan! Hartelijke groet, Anita

Weergaven: 448

Rubrieken,

Klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek.

20131209, Auvergne, Vervoer

Reactie van wim beuming op 10 December 2013 op 9.14
Dag Anita,

22dec. vertrek ik naar Nederland, Maastricht, zou je mee kunt rijden. Ik woon 281 km. bij jou vandaan:
Nrd. Ardeche. Wellicht te ver of te gecompliceerd, wel zou je de 21e hier kunnen overnachten...
wim.beuming@gmail.com tel. 0475066352 of 0625927495 groetjes ik hoor het wel..
Reactie van Tascha Bos op 10 December 2013 op 12.55

hallo wim

dank voor je aanbieding, het is inderdaad wel ver maar ik zou het kunnen overwegen. je bent de eerste die reageert, ik hoop op nog meer reacties. ik wacht voor nu evt andere reacties af die misschien mij ook iets dichter richting amsterdam kunnen brengen. we houden wel contact, is dat oke?

groetjes, anita

Reactie van brigitte courtes op 10 December 2013 op 15.15

Hallo Anita wij gaan 21 dec naar Amsterdam, wij kunnen je op komen halen, mijn telefoonnummer;0467231551

Groetjes Brigitte

Reactie van Tascha Bos op 10 December 2013 op 17.41

hallo brigitte wat een goed nieuws! daar ben ik heel blij mee. ik bel je later op de avond even is dat goed?

hartelijke groet,

anita

Reactie van brigitte courtes op 13 December 2013 op 21.00

hallo anita ik weet niet hoe het komt, maar al mijn e mails zijn verdwenen. dus als je nog een keer het adres en telefoonnummer kan mailen.

tot volgende week groet, brigitte

Reactie van Tascha Bos op 14 December 2013 op 12.48

Hallo Brigitte, Anita is deze week op reis, die kan alleen via een Nederlandse mobiele telefoon bereikt worden, niet via e-mail, dus vandaar dat ik (Tascha) even namens haar antwoord.  Zullen we via de e-mail anders even contact hebben? Dan zal ik het telefoonnummer en het adres e-mailen. Mijn e-mail adres is tascha.schanstra@gmail.com.  Groeten! Tascha

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GA DIRECT NAAR:

Uw donatie is nodig

ENTREPRISE | SPONSORS

© 2023   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden