Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!Kijk een bij de Nedergids! De dienstverlener die je zoekt zul je daar vinden!Bent je dienstverlener in Frankrijk? Meld je dan aan!Lift/ Thalys gezocht morgen avond 09/08 of vrijdag ochtend 10/08 vanaf Parijs

Hallo,

Ik moet dringend naar Nederland morgen avond of vrijdag ochtend. Ik moet in elk geval voor 14:30 in Rotterdam zijn vrijdag.

Is er iemand die nog een thalys kaartje over heeft of eventueel zelf naar Nederland rijdt?

Uiteraard ben ik bereid een redelijk bedrag te betalen.

Email me even naar dianabouwkamp(at)gmail.com

Alvast bedankt voor de hulp

Weergaven: 215

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20120808, Parijs, Vervoer

Reactie van jeannette van Zanten op 8 Augustus 2012 op 20.20

Hallo Diana,

Wij reizen morgenavond af, vanuit de Dordogne zullen dan ongeveer rond 5uur die nacht ter hoogte van Parijs zijn.

Eventueel ergens afspreken op de route bij tankstation indien mogelijk, zodat we niet de stad in hoeven.

We horen wel van een reactie,

groeten,Jeannete van Zanten

Reactie van Diana Bouwkamp op 8 Augustus 2012 op 22.40

Hallo Jeannette,

Bedankt voor je reactie!

Mijn werkgever doet plots een beetje moeilijk met het vrijgeven van de vrijdag dus ik moet er morgen nog even achteraan. Het zal dus een lastminute berichtje worden waarschijnlijk. Hoop dat je het niet erg vindt.

Om bij een tankstation af te spreken is voor mij wel erg moeilijk. Misschien dat ik er even bij moet vermelden dat ik niet in het centrum van Parijs woon maar in Issy Les Moulineaux (net erbuiten) misschien dat dat iets scheelt?

Nogmaals bedankt en ik laat het je weten zodra ik meer weet!


Groetjes,

Diana

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

SNELMENU

SPONSOR | ENTREPRISE

© 2021   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden