Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

     

||  PLAATS BERICHT  ||  PLAATS ADVERTENTIE   ||  LIFTCENTRALE ||

Lift vanuit Parijs naar Nederland voor kerst / oproep tot nieuwe mensen leren kennen in de omgeving van Parijs

Lieve mensen,

Onlangs ben ik verhuisd naar Parijs voor het komende jaar. Met kerst zou ik heel graag naar huis willen en nu hoorde ik over een meerijgelegenheid. Ik dacht dat is zo gek nog niet. Milieuvriendelijk en gezellig. Ik wil hier uiteraard wel een vergoeding tegenover zetten en we kunnen een plek afspreken waar je me op pikt zodat het comfortabel is en je niet hoeft om te rijden. Dit geldt natuurlijk ook voor de ''afdrop plaats''. Ik ben flexibel in datum en tijd. Bijvoorbeeld de 22e, 23e of 24e zou perfect zijn en misschien ga je zelfs wel weer terug richting Frankrijk na kerst of oud en nieuw. Dan zou ik natuurlijk maar al te graag weer mee terug reizen (tegen vergoeding). Ik hoop dat er iemand is die deze lifter mee kan nemen. En oja, als er mensen zijn uit de buurt van Parijs die eens gezellig een kop koffie willen drinken, een glaasje lekkere Franse wijn willen drinken of iets anders gezelligs ondernemen? Ik ben hier zeker voor in, ik zou het leuk vinden om mijn vriendenkring hier wat uit te breidenm en wat meer nieuwe mensen te leren kennen, want dat is toch altijd lastig in het begin.

Alvast bedankt!

Een hele vriendelijke groet,

Fernande Brand

Weergaven: 759

Rubrieken,

Klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek.

20121117, Contact Gezocht, Parijs, Vervoer

Reactie van La Neuvaine op 18 November 2012 op 10.36

Hallo Fernande,
Nog niet zo lang geleden is hier een discussie geweest over vervoer van Amsterdam naar Parijs. Ik dacht toen aan IDbus als goedkope oplossing, maar iemand anders kwam met megabus. Net even voor je gekeken en een enkeltje op 22 december kost 6 euro. Lijkt me de moeite van het bekijken waard, heel veel succes!

http://nleu.megabus.com/JourneyResults.aspx?originCode=113&dest...

Reactie van Louise (68) op 18 November 2012 op 12.23

Voor nl contacten, kijk hier eens: http://www.nlborrel.fr/

Reactie van Sander op 18 November 2012 op 19.19
hi fernande surf oook op www.covoiturage.fr
Reactie van Fernande Brand op 19 November 2012 op 16.27

Dag La Neuvaine, Louise en Sander. Hartelijk dank voor jullie reacties, ze waren allemaal erg handig. Heb me ingeschreven voor de Nederlandse borrel in Parijs. En voor 6 euro naar Amsterdam is werkelijk een koopje! 

Bedankt, meer tips zijn natuurlijk altijd welkom

Reactie van Tamara op 18 December 2012 op 12.03

Hoi Fernande, voor de heenweg kan ik je niet van dienst zijn (ik rijd dan enkel vanuit Lille naar Roosendaal in de ochtend van de 25e). We rijden wel op de 26e terug naar Parijs. Nu snap ik dat dat misschien in Nederlandse termen niet echt "na kerst" is, maargoed, in Frankrijk wel natuurlijk. Laat het maar weten als je mee zou willen rijden.
Groetjes, Tamara

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GA DIRECT NAAR:

Uw donatie is nodig

ENTREPRISE | SPONSORS

© 2023   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden