Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

||  PLAATS BERICHT  ||  PLAATS ADVERTENTIE   || 

Lille - Franse bank zoekt dringend NL-talige medewerker

Een grote Franse bank met kantoor in Lille zoekt met spoed een medewerker die de Nederlandse taal machtig is. Enige financiële kennis is een pré maar geen must. De inhoud van het werk is de analyse/beoordeling en afhandeling van kredietaanvragen van internationale klanten waaronder Nederlandstalige klanten.

Prettige, internationale, werkomgevingen met collega's afkomstig uit vele landen. Goed salaris en en erg veel vakantiedagen.

Heb je interesse geef me een seintje dan zet ik je op het juiste spoor. 

Zegt het voort.

Weergaven: 1256

Rubrieken,

Klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek.

20150709, Nord-Pas-de-Calais, Werk Aangeboden

Reactie van Paul op 12 Juli 2015 op 1.18

Geachte heer Massier,

Heb in verleden bij een pensioenfonds gewerkt en de Sociale Verzekeringsbank. Heb geen ervaring in het echte bankwezen. Met enige opleiding uwerzijds zou ik mij dit werk vlug eigen kunnen maken. Ben 58 jaar en momenteel zonder werk. 

Reactie van Ktukkie op 12 Juli 2015 op 17.08
Toch niet voor mijn baan?
Reactie van Paul op 12 Juli 2015 op 18.49

Ik snap t niet of ligt dat aan mij?

Reactie van jan wauters op 12 Juli 2015 op 19.32

Met waardering voor uw bemiddeling laat ik u weten dat ik jaren in de verkoop van projecten onroerend goed werkzaam ben geweest. Zowel in de premie als in de vrije sector..Financiering was daar een vast onderdeel van. Daarna  heb ik elders als salesmanager gewerkt  in de verkoop van technische produkten, en de laatste periode in een andere branche.....in midden/zuid-Frankrijk. Daar woon ik nu de nodige jaren.

Wanneer u van  mening bent dat een groot deel van de vacante functie via schriftelijk en telefonies kontakt kan worden gedaan, dan nodig ik u uit om kontakt op te nemen via 0033-555-98.95.82 voor een verder gesprek.

In beperkte mate ben ik bereid tot reizen.

Bij eventuele afwezigheid (vakantie) verzoek ik u een berichtje in te spreken.

Met vriendelijke groet,

 

Jan P Wauters, Limousin.

 

 

Reactie van Cherie op 17 Juli 2015 op 14.41

Hi Albertjan,

Is deze vacature nog open?

Hoor graag van je terug.

Alvast bedankt.

Groetjes.

Reactie van Armelle VV op 7 Augustus 2015 op 13.33

Geachte Albert-Jan Massier,

Ik ben een paar dagen geleden vanuit Parijs naar Lille verhuisd en ik ben op zoek naar een baan.

Mocht u nog iemand zoeken voor de vacature dan kan ik u mijn CV toesturen.

Met vriendelijke groet, 

Armelle Verrips

Reactie van Paul Timmermans op 19 Oktober 2015 op 17.03

Is deze functie  voor de CIC bank? Woon op geringe afstand (Duinkerken) en heb best interesse in deze functie. 

Financiële vooropleiding  Bachelor of Business administrator, werk momenteel als Freelancer in het  onroerend goed en kan mij snel vrijmaken. U kunt mij contacteren op 0778700923

CV Beschikbaar in Frans, Engels en Nederlands indien mogelijk 

Reactie van camille robert op 20 Februari 2016 op 18.08

Mocht u nog iemand zoeken voor de vacature dan kan ik u mijn CV toesturen.

Met vriendelijke groeten, 

Camille ROBERT

Reactie van camille robert op 20 Februari 2016 op 18.09

Mocht u nog iemand zoeken voor de vacature dan kan ik u mijn CV toesturen.

Met vriendelijke groeten, 

Camille ROBERT

0613146103

camille.michel.robert@gmail.com

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GA DIRECT NAAR:

ENTREPRISE | SPONSORS

Laatste nieuws uit Frankrijk

© 2024   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden