Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Op 6 of 7 juli wil ik graag aankomen in het dorpje Cassaniouze, Auvergne. Omdat ik me realiseer dat dát wel een toevalstreffer zal zijn, ben ik al blij als ik, tegen een redelijke vergoeding, mee kan rijden tot bijvoorbeeld Rodez, Brive of eventueel Toulouse. De terugreis zal zijn op 31/8 of 1/9. Ook dan zou een gezellige lift welkom zijn. Ik heb wel 1 koffer bij me dus een Fiat 500 wordt lastig... ;).

Ik ben er vroeg bij maar wie weet?

Weergaven: 420

Rubrieken,

Klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek.

20130202, Auvergne, Vervoer

Reactie van anneke19 op 2 Februari 2013 op 20.34

IPV meeerijden, kun je misschien eens kijken of je kan vliegen. Ik weet toevallig ( omdat ik dat zelf heb geboekt) dat je op woensdagen in juni al voor 23 euro een enkele reis boekt van maastricht naar brive la Gaillarde met Ryan air. Misschien ook wel mooie aanbiedingen naar Rodez..??

Reactie van Marrylies op 3 Februari 2013 op 8.55

Ik ben gelijk gaan kijken maar helaas, in juli gelden alweer andere tarieven en dan vlieg ik net zo lief met de KLM.... Wel bedankt voor de tip Anneke!

Reactie van Margriet op 3 Februari 2013 op 16.36
In de zomer wordt er door Ryanair vanaf Charleroi naar Clermont-Ferrand gevlogen. Nadeel is dat je vrij laat weer terug in Charleroi bent op de terugvlucht.

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GA DIRECT NAAR:

ENTREPRISE | SPONSORS

© 2022   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden