Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

||  PLAATS BERICHT  ||  PLAATS ADVERTENTIE   || 

Makelaar gezocht in regio 11.

Ik zoek een goede makelaar voor de verkoop van mijn huis in de Aude/Minervois. Het huis staat exclusief te koop bij een Brits/Franse makelaar, maar er is de afgelopen 2 jaar weinig respons op gekomen. Dat zou kunnen liggen aan de pandemie.

Het betreft mijn tweede huis volledig gemeubileerd. Daarom zoek ik een betrouwbare makelaar, die bij verkoop alles (notaris, overdracht, verkoop meubelen etc.) goed kan regelen. Er zitten nogal wat cowboys onder de makelaars in de regio. Dus ben ik blij met een goede aanbeveling.

Weergaven: 1189

Rubrieken,

Klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek.

20210908, Contact Gezocht

Reactie van Margreet op 8 September 2021 op 17.09
Heb je een link naar je huis?
Reactie van Theodora Besse op 8 September 2021 op 17.14


Marja, bedoel je misschien departement 11, de Aude?

Niet dat ik daar een makelaar ken, maar het is misschien wat duidelijker voor anderen die in de Aude wonen en er bekend zijn.

Reactie van Marja op 8 September 2021 op 17.15
Reactie van Margreet op 8 September 2021 op 17.44
Prachtig! Helaas boven ons budget....
Reactie van Marja op 8 September 2021 op 19.05

Theodora, Dank voor je reactie. Inderdaad de Aude. Ik heb het vermeld in mijn bericht.

Reactie van Theodora Besse op 8 September 2021 op 21.23


Wat een prachtig en licht huis! En een groot zwembad plus een fraaie tuin! Dat moet toch snel verkocht zijn? Ik begrijp goed dat je een andere makelaar zoekt.

Je kunt ook goedkoop in dit forum je huis te koop zetten. Vermeld dan wel de verkoopprijs en de link naar de foto's. Succes gewenst met de verkoop!

Reactie van eric van keulen op 8 September 2021 op 21.27

In Carcasonne is een filiaal van Hamilton gevestigd met een nederlandse makelaar als hoofd van het filiaal. 

Reactie van Marja op 8 September 2021 op 21.51

Dank je Theodora voor je bericht. Het is dan ook met pijn in mijn hart, dat ik er afstand van doe. Neem daarbij, dat ik hier engelen van "caretakers" heb in het dorp, wat ik vermoedelijk nergens meer ga vinden. Maar de reis vanuit Nederland staat me steeds meer tegen. Ik ben alleen afgezien van mijn 2 Golden Retrievrs. Het wordt me dus een beetje te ver. 

Dank Eric, ik zal Hamilton even googelen.

Reactie van Hans 63 op 9 September 2021 op 8.27

Gezien de prijs waarschijnlijk geen pand dat tientallen kijkers trekt, maar de corona tijd heeft wel voor heel veel verkopen gezorgd,  dus vreemd dat het nog niet is verkocht..... hierbij een  collega's in de buurt; wellicht kan die je helpen :

https://www.iadfrance.fr/conseiller-immobilier/ALICE.BOYET

Reactie van Marja op 9 September 2021 op 8.52

@ Hans, dank je. Toevallig kreeg ik gisteren hetzelfde advies. iadfrance neemt vandaag contact met mij op.

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GA DIRECT NAAR:

ENTREPRISE | SPONSORS

Laatste nieuws uit Frankrijk

© 2024   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden