Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

||  PLAATS BERICHT  ||  PLAATS ADVERTENTIE   || 

Beste allen,

Mijn naam is Birthe Geurts en ik ben 22 jaar. Voor de periode september-januari (20 weken) ben ik opzoek naar een leuke en uitdagende Franstalige stage voor mijn HBO-opleiding International Business and Languages. Het betreft een marketing/sales stage en mijn voorkeur gaat uit naar de toeristische branche. De eis vanuit school is dat de marketingafdeling uit minimaal 5 personen bestaat. Op dit moment kan ik mij prima redden in het Frans, maar tijdens mijn stage wil ik mijn Frans verbeteren tot een hoger niveau.

Ik ga mijn hele leven al naar Frankrijk op vakantie en heb afgelopen zomer op een camping gewerkt tussen Dijon en Lyon, wat mij super bevallen is. Tijdens mijn voorgaande twee stages in het buitenland voor mijn vorige opleiding werd ik 'een hard werkend en erg gemotiveerd persoon' genoemd. Daarnaast ben ik erg perfectionistisch en lijkt het me leuk om in een groot internationaal team te werken. 

Mocht u meer informatie willen, neem dan graag contact met mij op via birthe-94@live.nl, zodat ik mijn Franse motivatiebrief en CV naar u opsturen!

Alvast bedankt,

Birthe Geurts

Weergaven: 320

_____________________________

☑️ Beste plaatser van dit bericht,

fijn dat je gebruik maakt van dit forum. Doe alsjeblieft mee met de discussie die volgt op je bericht! Reageer zelf op de reacties die anderen geven. Dat mag ook best een bedankje zijn. 

_____________________________

Rubrieken,

Klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek.

20170511, Onderwijs, Werk Gevraagd

Reactie van Nacima Allouche op 2 Juni 2017 op 8.17

Hi Birthe, heb je inmiddels al een stage gevonden? Ik weet er wel 1 in de buurt van Nice, staat namelijk op de lijst van mijn opleiding (ook IBL).

Ik hoor het wel!

Groetjes, Nacima

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GA DIRECT NAAR:

Laatste nieuws uit Frankrijk

© 2024   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden