Nedergids! De dienstverlener die je zoekt zul je daar vinden!

Ben je dienstverlener in Frankrijk? Meld je dan aan!

Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Hallo ik ben Leen uit Nazareth (Deinze), mijn vriend woont in Parnac (Indre, Creuse), graag zou ik met iemand eens mogen meerijden (tegen vergoeding). Ik heb een lichtgewicht demonteerbare sportrolstoel mee en één rugzak. Soms rij ik ook zelf om mijn honden (een grote en een héél kleintje) te kunnen meenemen, dan bied ik één of twee plaatsen aan om mee te rijden. Indien iemand eens meewilt of mij een lift kan aanbieden hoor ik het graag.

Momenteel wacht ik op antwoord via Eurostop voor een lift v Gent naar Limoges op 17 oktober, ik zoek een lift terug ten laatste 23 oktober, na 25 okt rij ik waarschijnlijk zelf naar Parnac.

Weergaven: 486

Rubrieken,

Klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek.

20121015, Limousin, Vervoer

Reactie van eddy claes op 16 Oktober 2012 op 0.10

Dag Leen, ik rij nu donderdag 18/10 van Genk naar Coulonges, ik passeer dan in Parnac. Als je wil kan je meerijden. Ik probeer zo vroeg als mogelijk te vertrekken maar kan wel op je wachten, er is een rechtstreekse trein van Gent naar Genk.
Als je interesse hebt kan je me bellen om af te stemmen: +32 474 729 235
Gr Eddy

Reactie van leen op 16 Oktober 2012 op 12.38

dankuwel!

Reactie van vansteenkiste geert op 16 Oktober 2012 op 18.17

Weet niet of het u gelukt is....maar ik rij morgen woensdag of donderdag richting Perpignan...heb nog één plaats en wat bagage zou ook mee kunnen ...vertrek vanuit Koksijde of eventueel vanuit Gent...Laat eens iets weten .....

Reactie van leen op 17 Oktober 2012 op 1.53

Dag geert, ik heb intussen met Eddy afgesproken om donderdag ochtend met hem mee te rijden, alleszins toch bedankt voor je aanbod, misschien komen we elkaar een volgende keer tegen.

Reactie van leen op 17 Oktober 2012 op 1.55

ik zoek wel nog steeds naar een lift terug ten laatste dinsdag 23 oktober, ik heb een mailtje gestuurd naar iemand die dan tot Watrelos rijdt, maar ook nog geen antwoord gekregen

Reactie van wilma van dalen op 9 November 2012 op 12.20

beste Leen, ik rijd op 16 nov vanuit omg. Parnac via Gent naar R'dam.

op 25 0f 26 weer terug.

laat maar horen of je eenlift wilt.

 

groet,  wilma van Dalen

Reactie van leen op 9 November 2012 op 15.55

alvast bedankt voor je aanbod Wilma, maar om onmiddellijk met de deur in huis te vallen: ik heb een zeer goed opgevoede maar grote bond mee, ik weet niet of dit voor u een probleem vormt? groejes leen

Reactie van leen op 9 November 2012 op 16.24

bond moet natuurlijk hond zijn

Reactie van wilma van dalen op 9 November 2012 op 17.57

Beste Leen, zullen we over de hond verder praten via mijn gewone mail? stuur even een berichtje.

wilmavdalen@gmail.com

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GA DIRECT NAAR:

ENTREPRISE | SPONSORS

© 2022   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden