Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Een initiatief van leden van Nederlanders.fr

Meerijden vanuit Dordogne naar Nederland aangeboden

Ik rijd een dezer dagen 10-11-12 december naar Nederland vanuit omgeving Bergerac. Wie wil er mee?, moet je wel ook een stuk chaufferen maar ook gezellige medereiziger zijn. Kosteloos. Ik hoor het wel.

Weergaven: 579

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20131208, Aquitaine, Vervoer

Reactie van eric op 9 December 2013 op 21.28

Hallo Peter,

Ik moet Onverwacht naar Parijs en zou het liefst woensdag vertrekken, kan eventueel ook dinsdag. Ik zou van Brive tot Parijs mee willen/kunnen rijden. Ik weet niet waar je zit en of je langs Brive komt? Ook weet ik niet wanneer je precies weg gaat. Je kunt me eventueel mailen op eric.osnabrugge@sfr.fr.

Dank je !


1
Reactie van Peter Hootsen op 9 December 2013 op 21.57

Bonsoir Eric, Het probleem is dat ik zit te wachten op de komst van een 4e kleinkind. Mijn vrouw is al in NL en ik ga als het kindje geboren is. Maar zij laat nogal op zich wachten, dus het wordt waarschijnlijk donderdag, dus voor jou te laat. Jammer. Ik kom wel langs Brive overigens.

Reactie van eric op 9 December 2013 op 22.22

Laat het me weten als je meer weet en het is voor donderdag! Leuke reden om naar NL te gaan !

 


1
Reactie van Peter Hootsen op 9 December 2013 op 23.11

Met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid rijd ik donderdag naar NL. Ik kan je ergens bij Brive oppikken. Zou zo maar ergens om 08.00 uur kunnen zijn. Dat moeten we dus nog even goed afspreken als je meerijd. Maar is de bestemming dan Parijs of Nederland?

Reactie van Arkenbout Bastiaan. op 10 December 2013 op 15.40

Bonjour Peter,

Reageren wat laat , maar we hebben hedenmiddag een slecht bericht ontvangen over de vader van m"n vrouw, en zij wil zo gauw mogelijk naar Nederland, we wonen in  Capelou\ Belves en zijn  dus in de buurt

is er een mogelijkheid om as donderdag mee te rijden, zij rijdt zelf ook dat is geen probleem.

Tel of email   0565310597  of 0553305567  capelou@gmail.com 

Alvast dank   Bas Arkenbout.

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

SNELMENU

SPONSOR | ENTREPRISE

© 2021   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden