Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

||  PLAATS BERICHT  ||  PLAATS ADVERTENTIE   || 

Hoi!

Voor mijn masterscriptie in Nederland (master Interculturele Communicatie) doe ik onderzoek naar Nederlanders die naar Frankrijk zijn geëmigreerd. Hiervoor ben ik op zoek naar mensen die mee willen werken aan mijn onderzoek door middel van een interview.

Ik ben op zoek naar mensen die voldoen aan de volgende criteria:
  • naar Frankrijk geëmigreerd vanuit persoonlijke reden (geen expat)
  • al langer dan 5 jaar in Frankrijk wonende (liefst Île-de-France)
  • van plan zijnde om in Frankrijk te blijven
 
Het interview zal plaatsvinden via een videobelfunctie en duurt ongeveer 30-45 minuten. Lijkt het je leuk om mee te werken, laat het me weten via een PB of via wendeliencretier@outlook.com.
Groetjes, Wendelien

Weergaven: 840

_____________________________

☑️ Beste plaatser van dit bericht,

fijn dat je gebruik maakt van dit forum. Doe alsjeblieft mee met de discussie die volgt op je bericht! Reageer zelf op de reacties die anderen geven. Dat mag ook best een bedankje zijn. 

_____________________________

Rubrieken,

Klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek.

2020026, Contact Gezocht

Reactie van Anton Noë, beheerder en gastheer op 26 Februari 2020 op 14.53

Hallo Wendelien,

Dit forum werkt meestal mee aan het soort oproepen dat jij nu hier plaatst. Als tegenprestatie vinden we het dan wel fijn om een verslag te krijgen van je onderzoek, de conclusies en bevindingen.

Ik hoop dat je aan mijn verzoek tegemoet wil komen.

Met vriendelijke groet,

Anton Noë

(eindverantwoordelijk beheerder)

Reactie van Ludique op 26 Februari 2020 op 17.19

Graag neem ik ook kennis van opleiding en onderwijsniveau/type. Waarop richt het onderzoek zich, wat is de hypothese/centrale vraag?  

Reactie van Wendelien Cretier op 27 Februari 2020 op 11.11

Beste Anton, geen probleem. Als ik mijn onderzoek heb afgerond, zal ik de uitkomsten delen.

Beste Ludique, mijn scriptie schrijf ik in het kader van mijn master Interculturele Communicatie aan de Universiteit Utrecht. Het onderzoek richt zich op Nederlanders die naar Parijs zijn verhuisd als onderdeel van een lifestyle migration. Dit betekent dat iemand uit een eigen, vrijwillige keuze Nederland verruilt voor Frankrijk, en die invloeden die dit heeft op iemands leven. De onderzoeksvraag deel ik graag met een participant aan het einde van het interview. Op dit manier kan deze het interview niet beïnvloeden. 

Reactie van Ludique op 27 Februari 2020 op 19.57

Beste Wendelien Cretier, dank voor de nadere toelichting. Graag verneem ik t.z.t. de oorspronkelijke onderzoeksvraag en uitkomsten. Veel succes en kennis toegewenst, blijf objectief!  Oud-examinator HO 

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GA DIRECT NAAR:

Laatste nieuws uit Frankrijk

© 2024   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden