NEDERLANDERS.FR

Hét netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - Zegt het voort !

Hallo,

Ik ben al enige tijd op zoek naar een kamer in Parijs omdat ik vanaf eind september een 3e jaars studie aan de Sorbonne begin (Geschiedenis, Kunstgeschiedenis). Ik ben 21 jaar, sportief, netjes, serieus, hardwerkend, ik rook en drink niet.
Ik zoek vooral een kamer waar ik in normale omstandigheden kan studeren met een huur tot aan ongeveer 500-550 euro per maand. Zou iemand mij kunnen helpen? Alles is welkom (studio, colocation, chambre chez l'habitant, etc).

Ronald, je kunt mij bereiken per mail: welcometothejungle34@hotmail.fr of per telefoon: (+33) 06 76 21 49 43

Alvast bedankt.

Weergaven: 72

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

Parijs, Woningen Gevraagd

Hieronder is plaats voor een reactie

  • Blijf bij het onderwerp.
  • Wees constructief en vriendelijk.
  • Uw kennis en ervaring worden op prijs gesteld.

Onze huisregels ...

Bent u de plaatser van dit bericht? Reageer dan ajb op de gegeven reacties en adviezen.

Je moet lid zijn van NEDERLANDERS.FR om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van NEDERLANDERS.FR

WELKOM BIJ ONS FORUM

  * = inloggen nodig

GESELECTEERD

--

© 2020   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden

Anton Noë ... google.com, pub-1033432903517354, DIRECT, f08c47fec0942fa0