Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Beste leden,

Graag wil ik aan jullie kenbaar maken wat Nederlanders.FR voor mijn bedrijf heeft betekend en wat mij heeft doen besluiten mijn bedrijf aan te sluiten bij Nedergids.nl.

Als transportonderneming van en naar Frankrijk ben ik een jaar geleden gewezen op Nederlanders.FR en de diensten die deze website voor mijn bedrijf heeft. Via de goederentransport pagina heb ik inmiddels vele (tevreden) klanten mogen verwelkomen. Een mooie aanvulling op het klantenbestand wat ik al had.

Toen ik de optie zag om mijn bedrijf te registreren bij Nedergids.nl heb ik deze direct aangegrepen als kans. Nedergids.nl brengt vraag en aanbod overzichtelijk bij elkaar en is een uniek concept dat ik elk bedrijf zou willen aanraden. Op deze manier ontstaat een web van bedrijven en connecties die particulieren in staat stellen de juiste expertise in te roepen voor hun opdracht, of dat nu gaat om transport of iets anders.

Ik ben overtuigd en hoop dat meer andere bedrijven zich aan willen sluiten bij Nedergids.nl!

Mocht u overigens nog op zoek zijn naar een transporteur voor uw meubelstuk of andere zaken? Voelt u zich vrij om de Nedergids raad te plegen.

Randy Driessen
www.defrankrijkexpert.nl
+31 6 30897903

Weergaven: 338

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20171203

Het is niet mogelijk op dit bericht te reageren

GRAND MERCI !!

SPONSOR | ENTREPRISE

© 2022   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden