Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Nederlanders gezocht in de buurt van Genève

Goedenmiddag dames en heren,

De titel zegt het al, woont u in deze omgeving? Postcodes beginnend met 74, vindt u het misschien leuk om met wat andere Nederlanders dan alleen uw huisgenoten in onze taal uit te wisselen? Of zijn er mensen die juist behoefte hebben aan verbetering van de Franse conversatie?

Laat het mij weten en misschien valt er iets te organiseren!

Esther de Ruiter

( cne )de Beaumont

74160 Haute Savoie

Weergaven: 937

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20131023, Contact Gezocht, Rhône-Alpes

Reactie van Bert op 23 Oktober 2013 op 13.45

Hallo, Beste ESTHER  ,is 39800 (poligny)te ver weg ? Hart gr Bert

Reactie van Etoile op 23 Oktober 2013 op 17.05

Hallo Bert, bedankt voor je reaktie, Poligny  ligt aan de andere kant van de Jura toch, kan zo ver niet zijn, het hoeft ook niet binnen een straal van 10 km te zijn, maar ik ben gewoon benieuwd of hier in de buurt Nederlanders, of Nederlandstaligen wonen, ze moeten er wèl zijn...., maar waar?

In de Pays de Gex ken ik wel een paar Belgen. Laten we in ieder geval contact houden.

Groeten, Esther

 

Reactie van Etoile op 23 Oktober 2013 op 17.07

Hallo Robert,

Dank voor je reaktie.

Jazeker hadden wij al contact, ik heb ook nog een berichtje achtergelaten op je verzoek voor een lift naar NL.

Ik hoop dat het gelukt is. We houden contact ;))

Groeten,

Esther

Reactie van hans engelberts op 23 Oktober 2013 op 17.38

is postcode 010 ook goed, er wonen ook nederlanders in de pays de gex

Reactie van Johan Kemna op 23 Oktober 2013 op 18.18

Dag Esther,

Ken je de Ledenkaart (via Leden)? "Zet jezelf op de kaart" zou ik zeggen :-). Je ziet dan ook wie er nog meer in de buurt wonen. Wij, Wilma en ik, wonen aan de andere kant van de Saleve, in Pers-Jussy.

Vr.gr. Johan

Reactie van EVR1 op 24 Oktober 2013 op 8.38

Hoi Esther, 

Leuk te lezen dat er nog nederlandstaligen (ik ben Belgische) in de buurt zijn. Ik woon in Annecy (74000) en zou het zeker leuk vinden om andere nederlandstaligen in de buurt te leren kennen. Het zou leuk zijn moesten we iets kunnen organiseren!

Groetjes

Reactie van frank distelbrink op 24 Oktober 2013 op 9.44

Goeiedag,

Ik zit vaak midenin het gebied dat jullie aangeven : Menthonnex en Bornes. Laar maar weten als er iets georganiseerd wordt. Ik ben nogal druk tot eind van het jaar en zal nog geen organisator zijn maar als er er ben, kom ik zeker.

Groeten, Frank

Reactie van Etoile op 26 Oktober 2013 op 11.38

Weekend dus even tijd om terug te berichten, dank jullie allemaal voor de reacties. Leuk dat er nog een aantal mensen in de buurt zitten, ik krijg altijd de indruk dat iedereen zich aan de kust, in het midden van het land, of in de buurt van Parijs bevindt.

Vinden jullie het goed als ik jullie toevoeg als 'vrienden'. Dat lijkt me wat makkelijker ook om uit te wisselen, ik merk het wel of ik geaccepteerd word.

Groeten en fijn weekend,

Esther de Ruiter

Reactie van Corine griffioen op 5 Januari 2014 op 12.23

hallo esther ik woon in annecy lijkt me leuk om watmeer nederlandse cntacten te hebben 

groetjes corine

Reactie van Etoile op 6 Augustus 2015 op 10.05

Hallo Evri,

Nu ik een oproep heb gedaan voor mijn hond, kom ik ook weer mijn oude berichtje tegen. Wil jij mij toevoegen als e-vriend, want op de een of andere manier lukt het mij niet, dus kan ik je ook geen persoonlijk bericht sturen. Ik woon nu in Les Lirons, op de Salève, dat valt onder Cruseilles.

Ik ga minstens 1x per weer voor vrijwilligerswerk bij het Rode Kruis naar Annecy. Als je het leuk vindt om contact te hebben, laat wat horen. Groeten,

Etoile

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

SNELMENU

SPONSOR | ENTREPRISE

© 2021   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden