Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Nederlanders in Biarritz-Anglet-Bayonne (BAB) ?

Hoi,

Ik kwam toevallig deze website tegen vandaag terwijl ik op zoek was naar informatie voor mijn paspoort verlenging. Ik ben benieuwd of ik ook landgenoten in mijn regio (in Biarritz) heb waar ik sinds anderhalf jaar woon.

Groeten.

Gerard

Weergaven: 662

Rubrieken,

Klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek.

20130411, Aquitaine, Contact Gezocht

Reactie van Jos en Ina Rensink op 11 April 2013 op 20.17

Hallo, wij wonen niet in Biarritz of zo, maar wel in het zuiden van Les Landes, in de buurt van Orthez. Heerlijk hier! Groetjes, Jos en Ina

Reactie van Lena op 11 April 2013 op 23.07

Hallo Gerard, als je kijkt bij "Leden zoeken" kun je de stad of het departement invullen en bij Biarritz komen er 7 naar voren. Of ze contact willen is natuurlijk aan hen, maar in ieder geval: je bent niet alleen ;) Groet, Lena.

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GA DIRECT NAAR:

ENTREPRISE | SPONSORS

© 2022   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden