Nedergids! De dienstverlener die je zoekt zul je daar vinden!

Ben je dienstverlener in Frankrijk? Meld je dan aan!

Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Hallo allemaal,

sinds enige tijd heb ik een klein (vakantie)huisje in de prachtige Creuse en ben daar zeer regelmatig. Ik heb leuk contact met de lokale Fransen en Engelsen die er wonen, maar zou het best leuk vinden om eens te zien of er ook Nederlanders wonen die af en toe eens 'een bakkie' willen doen en gewoon eens wat kennis en ervaring uitwisselen. En wellicht leuke Franse recepten :-)  Ik hoor graag!

Hartelijke groet,

Mireille

Weergaven: 1642

Rubrieken,

Klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek.

20170515, Contact Gezocht, Limousin

Reactie van Alex op 15 Mei 2017 op 21.02
Wij wonen in het noordwesten van de creuse, ik weet niet waar jullie wonen?
Reactie van Mireille van den Dop-Andeweg op 15 Mei 2017 op 21.10
Hoi Alex, ons huisje is een kwartiertje ten westen van Gueret.
Reactie van le grand op 15 Mei 2017 op 23.46
Hoi.. als jij een kwartier ten westen van gueret woont. Dan wonen wij een kwartiertje bij jou vandaan...
Reactie van Alex op 16 Mei 2017 op 7.57
Wij wonen in dun le palestel, dat is 20 minuutjes van gueret af, dus dat zou betekenen dat jullie redelijk in de buurt zitten. Jullie zijn van harte welkom om eens langs te komen voor een bakje koffie!
Reactie van Ben op 16 Mei 2017 op 8.29
Hallo, ik heb een vakantiewoning vlakbij La Souterraine.lijkt me leuk andere Nederlanders in de Creuse te ontmoeten .
Reactie van Alex op 16 Mei 2017 op 16.46
Wie zin heeft is bij ons welkom op de camping in Dun-le-Palestel!
Reactie van ab en marian op 17 Mei 2017 op 22.23
Hallo wij dus ook en wel op 23230 kan dus niet ver uit elkaar liggen en is net buiten Bord St Georges altijd welkom ab en marian
Reactie van Silvie Robaer op 18 Mei 2017 op 13.05

Ik woon vast in Malicornay 36340 .

Je bent bij mij ook altijd welkom voor een bakkie hoor!

Ken hier ook alleen maar engelsen en fransen, en een keer nederlands praten is altijd leuk!

Reactie van Mireille van den Dop-Andeweg op 26 Mei 2017 op 12.02

Hoi allen, excuses voor  mijn late reactie. Ik was de afgelopen twee weken (jawel) in Frankrijk om te klussen en helaas zijn mijn Nederlandse telefoon/internetabonnement en Frankrijk niet de allerbeste vrienden. Ik zou het leuk vinden jullie eens te ontmoeten! Kennen jullie elkaar ook? Mag ik jullie eens uitnodigen voor een Frans/Nederlandse bbq? Ik 'woon' in een Hameau dat onder Gartempe valt, een kwartiertje ten westen van Guéret. Alex, DlP is dan inderdaad vlak in de buurt! Ik ben heel benieuwd naar jullie camping! Ab en Marian, gezien de postcode moeten we vlak bij elkaar in de buurt zitten inderdaad. Le Grand, zit jij in Guéret? Cora en Ben, ik rijd altijd lang La Sou als ik van en naar Nederland rij, leuk om een keer bij jullie langs te komen! Silvie, jij woont iets verder, maar nog altijd op de route en je zit wat dichter bij Alex. Kennen jullie de Wok Chinees in Guéret? Een onooglijke loods maar hele goede kwaliteit en niet duur (€ 20,- en daarna is alles inclusief), een hele leuke plek om met vrienden af te spreken. Ik zou het leuk vinden jullie eens te ontmoeten, medio juni ga ik weer richting het Franse platteland. A plus tard! Mireille

Reactie van Ben op 27 Mei 2017 op 12.39
Ik ben van ongeveer 10 juli tm september in Frankrijk. Eerst ergens b.v jouw genoemde wokrestaurant,elkaar te ontmoeten en kennis te maken lijkt me een goed idee
Andere voorstellen ook goed .
Ik hoor het wel

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GA DIRECT NAAR:

ENTREPRISE | SPONSORS

© 2022   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden