NEDERLANDERS.FR

Hét netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - Zegt het voort !

Hoi allemaal, ik ben Marlies, 24 jaar oud en sinds enkele weken woon ik samen met mijn Franse vriend in Cannes. In Nice volg ik momenteel een cursus Frans. Het lijkt me leuk om met leeftijdsgenoten die in de buurt van Nice of Cannes wonen een keer af te spreken. Als dit je aanspreekt dan kun je me mailen op: marretje85@hotmail.com

Weergaven: 158

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

Contact Gezocht, Provence-Alpes-Côte d’Azur

Reactie van Elisabeth op 13 Mei 2010 op 15.58
Hi Marlies, Ik vroeg me af hoe het bevalt in Cannes? Ik ga deze zomer naar Parijs en ben opzoek naar werk en spreek vloeiend engels, maar slecht frans. Heb je eventueel tips of advies, of weet je wellicht iemand die in parijs of omgeving werkt of iemand nodig heeft? Hopelijk heb je het naar je zin in Cannes, ik hoor graag je verhalen.
Reactie van moke op 17 Mei 2010 op 17.59
hallo ik ben moke ben van belgie en woon sins hede in toulon en zou ook graag iemand leren kenne waar ik terug wa nederlands mee kan praten :p:p

Hieronder is plaats voor een reactie

  • Blijf bij het onderwerp.
  • Wees constructief en vriendelijk.
  • Uw kennis en ervaring worden op prijs gesteld.

Onze huisregels ...

Bent u de plaatser van dit bericht? Reageer dan ajb op de gegeven reacties en adviezen.

Je moet lid zijn van NEDERLANDERS.FR om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van NEDERLANDERS.FR

WELKOM BIJ ONS FORUM

  * = inloggen nodig

GESELECTEERD

© 2020   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden

Anton Noë ... google.com, pub-1033432903517354, DIRECT, f08c47fec0942fa0