Nedergids! De dienstverlener die je zoekt zul je daar vinden!

Ben je dienstverlener in Frankrijk? Meld je dan aan!

Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Bonjour, Goedendag,

Ik ben nu al een tijdje in Frankrijk woonachtig en werkzaam, en nu kwam ik van de week een paar kartonnen dozen tegen met veel Nederlandse leesboeken, ik ben denk ik in een ander leven lid geweest van de Nederlandse boekenclub en dan moest je schijnbaar 3 boeken kopen per maand. 
Nu heb ik helemaal niets meer met Nederlandse boeken, maar u misschien wel of heeft u enig idee hoe en waar ik mensen hiermee een plezier kan doen? het is niet de bedoeling dat ik ze verkoop/ weggeef, maar ik zoek oplossingen om andere Nederlanders in Frankrijk een plezier te doen, dus hopelijk is mijn vraagstelling goed.  ik hoor het graag. 

Mvrg David B

Weergaven: 957

Rubrieken,

Klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek.

20210705, Contact Gezocht

Reactie van Margareth op 5 Juli 2021 op 17.31

Hallo, bij ons in de Lot staan er van die oude telefooncellen als soort van bibliotheek, misschien een optie om zoiets te zoeken? 

Reactie van Jeannette op 5 Juli 2021 op 17.33

Als je ze niet wil verkopen of weggeven zou je een bibliotheek kunnen beginnen? 

Reactie van DB Le Limougeaud op 5 Juli 2021 op 19.37

Goede optie @Margareth, wie beheert zulke 'telefooncellen'? 
ik zou ze best willen weggeven @Jeannette, geen probleem, maar waar? 

Reactie van HendrikJan op 5 Juli 2021 op 19.55
Reactie van Jeannette op 5 Juli 2021 op 20.08

Die telefooncellen worden beheerd door jou en mij, dus als je een boek er in wil leggen kun je dat gewoon doen. Ik haal er geregeld een boek uit en leg het na te hebben gelezen weer terug. Dit zijn meestal wel Franse boeken, waar ik woon wonen niet veel Nederlanders. 

Als je de boeken weg wil geven, kun je hier een oproep plaatsen, wellicht reageert er iemand, ik weet niet waar je woont, er stond hier een paar dagen geleden nog een oproep voor een boekenmarkt. 

Ik zie nu dat dat phoenisasso.com is die dat georganiseerd heeft van de reactie van HendrikJan; 
https://www.nederlanders.fr/profiles/blogs/zaterdag-3-juli-grote-bo...  misschien voor een volgende keer?  

Reactie van Silke BERENDSEN op 5 Juli 2021 op 21.13
Dutch Books op facebook
Reactie van Dienke Cazemier op 6 Juli 2021 op 9.40

Veel campings hebben tegenwoordig ook een bibliotheek, daar zijn ze er ook vast blij mee.

Reactie van Anja Weinberg op 6 Juli 2021 op 12.32
Hallo David, ik zou héél graag wat van die boeken willen hebben want ik verveel me stierlijk 's winters, maar ik heb geen idee of je bij mij in de buurt woont. Ik woon in de Creuse.
Reactie van Kitty de Bruin op 6 Juli 2021 op 21.07

Hallo David, ik geef mijn boeken of aan de Emaüs of aan de gevangenssen in Frankijk , waar veel Nederlanders zitten, zoals in mont de marsan een de grensplaatsen; Oo, zijn er regional internationale clubs, waar  Nedrelanders lid van zijn

hartelijke groeten,

Kitty ( béarn in de Aquitaine)

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GA DIRECT NAAR:

ENTREPRISE | SPONSORS

© 2022   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden